![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fericita Nona ??? Este vorba de Sf. Grigorie Teologul fiul fericitei Nona.
Last edited by ovidiu b.; 23.09.2012 at 23:29:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe mine m-a impresionat foarte mult viata ei, asa cum am citit-o intr-o sursa secundara si cam romantata, ce-i drept - "Vulturul ranit. Viata Sfantului Grigorie Teologul" de Stelianos Papadopoulos. Urmatorul citat...
|
|||
|
|||
![]()
Cam greu să dai un citat care să nu poată fi găsit pe google.
Last edited by ovidiu b.; 23.09.2012 at 23:49:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Il copiezi dintr-o carte care nu se gaseste pe google.
|
|||
|
|||
![]()
Greu la ora asta...vreu să mă retrag. Las locul meu primului venit, de ce nu ție.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu ma retrag. Sper sa gasim maine subiecte interesante cu care sa ne batem capul si de la care sa invatam ceva... Noapte buna!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca nu prea avem cum sa stim citatele din carti daca nu le cautam pe google.
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi da, că n-am zis că o să dăm doar citate foarte celebre, pe care să le recunoști dintr-o privire..
|
|
|||
|
|||
![]()
În fond, nu e importantă doar recunoașterea citatului, ci și faptul că ne împărtășim unii altora niște cugetări deosebite, care pot fi și niște trimiteri către autorii pe care-i preferăm.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|