![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
astea sunt invataturi neoprotestante, ca Israelul e poporul lui Dumnezeu si bla bla bla, cum sa fie Israelul de astazi, un stat secular, in legamant cu Dumnezeu, daca ei nu cred in Hristos?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eh,unii cred. Sau cel putin vor crede o parte din ei,caci se si vorbeste despre reintoarcerea poporului Israel. Fii sigur ca Dumnezeu nu va ingadui ca acele locuri sa fie sterse de pe fata pamantului,asa cum pretinde si ameninta Iranul. Sunt locurile unde S-a nascut,a trait si a umblat Mantuitorul...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate....
Sincer nu ii am deloc la suflet pe jidani,si nu m-as supara deloc ca Iranul sa stearga Israelul de pe harta,de pe pamant! De unde? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fii serios... Dumnezeu nu-si va distruge creatia,lumea pe care chiar El a creat-o. In Scripturi zice ca va fi "cer nou si pamant nou",deci lumea se va transfigura,nu va arde. Doh
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vor fi "ceruri noi si pamant nou", dar dupa foc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|