![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fiindcă voi v-ați dus la culcare, v-am pregătit eu un citat pentru mâine dimineață :
"Cât de felurite sunt căile pe care Domnul duce la desăvârșirea creștină sufletele ce Îi sunt devotate ! Pe unul îl duce prin necazuri, iar pe altul - prin bunăstare; pe unul prin cărți, iar pe altul - prin insuflările cele lăuntrice; unele se văd, celelalte sunt tăinuite." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca nu prea avem cum sa stim citatele din carti daca nu le cautam pe google.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, el este ! Așteptăm să ne dai un citat...
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi da, că n-am zis că o să dăm doar citate foarte celebre, pe care să le recunoști dintr-o privire..
|
|
|||
|
|||
![]()
În fond, nu e importantă doar recunoașterea citatului, ci și faptul că ne împărtășim unii altora niște cugetări deosebite, care pot fi și niște trimiteri către autorii pe care-i preferăm.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea este să ne și îmbogățim și să ne întărim duhovnicește prin citirea acestor citate. În afară de satisfacția euforică a "ghicirii" autorului. :) |
|
|||
|
|||
![]()
"- E bine cînd știi să scrii, dar e mai bine cînd știi să gîndești. E bine cînd ești inteligent, dar e mai bine cînd ești răbdător.
- Știi să scrii excelent, îl lăudă negustorul. Va trebui să mai vorbim despre unele lucruri. Pentru astăzi te rog să fii oaspetele meu și primește să fii găzduit în aceasta casă." Recunosc că sunt cam nedreaptă, pentru că am ales un citat pe care nu l-am găsit pe internet (deși răspunsul meu a fost revelat de ... internet), și în plus nici nu este relevant... Poate cineva îl recunoaște, dacă nu voi reveni cu indicii... Succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|