Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2012, 09:21:14
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit iarta-ma Doamne

Te rog din inima Doamne ajuta ne sa fim mai buni,iarta- ne toate pacatele,stai langa noi mereu si ne indruma pe calea cea buna,da ne putere,curaj,intelepciune la toti! Multumim Doamne ptr toata grija ta zilnica! Stiu ca greseliliile mele in lumea asta cruda si grea sunt multe ,dar REBECCA este un inger ,te rog ai mila de ea usureaza-i suferinta ,...Ai grija de crestinii care au ginduri bune ptr noi da-le Doamne intelepciune si mila fata de noi sa fim ajutati ,.......Amin
Reply With Quote
Vechi 27.09.2012, 18:52:18
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit Singura

Of ,Doamne cit as vrea sa va spun ca Rebecca este mai bine ,dar nu-i asa .O privesc cu durere si speranta in D-zeu ,ma inbarbatez ,ca va fi bine ,dar in sufletul meu amarit si chinuit de sperante ,stiu ca sunt putine sanse sa mai fie bine vreodata Va scriu voua ,ptr ,casa simt ca trebuie sa fac ,sunteti a doua familie a mea si trebuie sa va vorbesc ,altfel inebunesc de durere si tristete .....iertati-ma daca va rapesc din timpul vostru pretios ,Doamne da-mi putere si sanatate sa ma duc mai departe ,AMIN,...
Reply With Quote
Vechi 01.10.2012, 14:37:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

In ce stare este?
Este internata acum?
Reply With Quote
Vechi 01.10.2012, 15:05:12
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Unhappy

Doamne Ajuta!!! d-na Margareta, va inteleg suferinta si durerea din suflet (si ma rog Bunului Dumnezeu ,sa va dea puterea necesara),dar iertati-ma daca va supar cu ceva....zic si eu ca un om pacatos ce sunt .....daca medicii,medicamentele,rugaciunile noastre ale pacatosilor,zbaterea aceasta a d-stra...nu au reusit sa o ajute pe Rebeca,eu indraznesc sa va dau un sfat....apelati la preotii bisericii,cum bine spune Mantuitorul nostru(cand aveti pe cineva bolnav,chemati preotii sa se roage ptr.el)...pe aici pe la noi se procedeaza cam asa...se aduna banuti(fiecare cat poate sa dea,dupa suflet), de la rude,prieteni ,vecini... ptr.a chema acasa doi sau trei preoti ptr,Sfantul Maslu.....sunt niste rugaciuni extraordinar de bune si foarte puternice(si atentie!!!...multi cred ca astea se fac ptr.a muri cel in cauza)..nu-i adevarat....Sfantul Maslu este ptr.ridicarea din patul durerilor(daca asta este Voia Mantuitorului nostru)....Doamne Ajuta!!!!.....multa putere si nu deznadajduiti....Maicuta Domnului sa va apere si sa va ajute cu Sfant Acoperamantul Ei.....Amin!!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17