![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta in timp ce in Franta noul presedinte se tine de cuvantul dat in cadrul campaniei electorale si face pasi spre ,,legalizarea" anormaliilor homosexuale
http://www.adevarul.ro/international...commentsPage-3 Poate sunt naiv, dar imi vine greu de inchipuit cum o tara care se vrea crestina poate sa ia astfel de decizii necrestine. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi n-a fost de curând și-n UK aceeași poveste?
|
||||
|
||||
![]()
Franța, odinioară "Fiica cea mare a Bisericii" nu se mai vrea de mult creștină. Iar în ceea ce privește UK, cu atât mai puțin. În ambele țări preoții Bisericii au fost marginalizați, chiar goniți, când nu căsăpiți, de mai multe secole. Singura diferență este că într-un caz asta a fost o realizare comunard-iacobină, în celălalt o realizare pseudo-mistic-calvină. De ce să ne mirăm că s-a ajuns la asemenea confuzii între bine și rău ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai degrabă din cauza prostiei si a mândriei oamenilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, in vest multi cred intr-o divinitate de tip panteist.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
este o tara cu populatie majoritar crestina.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 01:28:32 |
ce mi-a spus parintele.... | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 17 | 20.02.2007 20:13:14 |
Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 21:05:48 |
|