![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu doar gandurile pot fi determinate sa apara ci si amintiri si miscari involuntare... doar jucandu-te putin pe scoarta omului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca omul in timpul mortii nu constientizeaza nimic, asta o spune Sfanta Scriptura. Asta cred si adventistii. Dar, credinta lor nu are nimic de a face cu nedevarurile spuse de Alin. P.S. Zilele trecute a mai fost postat un mesaj care combatea nedevarurile spuse de Alin. Interesant este faptul ca mesajul a disparul si userul a fost banat. In schimb, au ramas minciunile. Am un sfat. Daca cineva urmareste sa castige ceva, sa aleaga numai adevarul (si Dumnezeu va fi cu el). Cei care aleg minciuna (sau o sustin - a se vedea atitudinea adminului), sunt pierzatori, fara doar si poate (indiferent de metodele folosite). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din acest punct de vedere, nu există nicio diferență între adventism și ateism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe ce am pus eu accentul: dpdv adventist, pentru cei pacatosi, socoteala se termina la mormant. Adica nu au de suportat in vesnicie consecintele pentru pacatele lor. Cu alte cuvinte, daca esti virtuos, te alegi cu ceva, daca o dai in bara, nu e mare scofala, se stinge becul si gata. Cum sa nu te apuce bucuria ca esti adventist? Orice ai face, tot te alegi cu ceva. Asa ca de ce sa te chinui prea mult sa faci ceva? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si prima data am realizat asta nu atat ca urmare a unui rationament teologic ci cunoscand personal membri acestui cult, chipurile credinciosi practicanti dar care faceau cu mare usuratate pacate mai mult decat evidente, ca si cand nu ar fi nimeni sa-i judece - dar mai bine zis - ca si cand nu vor fi niciodata cu adevarat pedepsiti pentru ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Privind lucrurile prin aceeasi prisma a rautatii si minciunii, putem spune ca nu exista nici o diferenta intre minciuna si adevar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu cred ca la asta se refera Stefan cand vorbea de caracterul imaterial al gandului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E suficient de exemplu sa ne gandim la tortura. Dar asta nu inseamna ca natura umana sau sufletul se rezuma la ce putem vedea/afecta fizic. Citat:
Si totusi multi oameni cu pretentii de prestanta stiintifica afirma si chiar cred asta cu mare entuziasm. Si nimeni nu pare sa aiba o problema cu asta, li se pare rezonabil ca respectivii sa aiba convingeri nefondate stiintific. Dar daca un om de stiinta crede ca exista viata si dupa moartea biologica, cei ca tine imediat ii pun la indoiala caracterul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e rasplata pacatului dupa adventisti? Non-existenta. Este o pedeapsa in adevaratul sens al cuvantului? Nicidecum, in acest fel, cel pacatos este absolvit total de consecintele faptelor lui. Ca sa nu mai vorbim, ca sa cum am mentionat pe alt topic, prin acesta speculatie despre moarte ca incetare a existentei, adventistii il fac pe Dumnezeu un creator diabolic. Caci pentru a aduce la judecata pe cei pacatosi, trebuie sa-i re-creeze cu rautatile lor cu tot - deci dupa adventisti, Dumnezeu devine un creator al raului. |
|
|||
|
|||
![]()
"Partial adevarat", la cine? La mine sau la dvs.? Daca la mine, atunci unde este minciuna? Daca la dvs. atunci unde este adevarul? Caci eu nu am gasit nimic adevarat in postarea dvs.
Citat:
Este o intelegere gresita sa crezi in judecata si rasplata? Dvs. cum ati inteles Scriptura? Sa fie vorba cumva de rasplata fara judecata? Stim ca se spune ca unii deja sunt in rai, fara sa astepte revenirea Domnului si rasplatirea promisa. "Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui".(Apocalipsa 22:12). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|