![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Înceracă, nu e greu deloc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bisericia Tuturor Națiunilor, cunoscută și sub denumirea de Biserica Agoniei din Grădina de pe Muntele Măslinilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mănăstire din țară.
|
|
||||
|
||||
![]()
Min Frasinei (este biserica minastirii de sus) din Vilcea .
|
||||
|
||||
![]()
Ai răspuns corect. În apropiere se află într-adevăr Grădina Ghetsimani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un răspuns exact.
|
|
||||
|
||||
![]()
La 6 Km de șoseaua Crăcăoanilor, ce leagă orașele Piatra Neamț și Târgu Neamț, la capătul pitoreștii văi a pârâului cu același nume , într-o poiană înclinată, înconjurată de subcarpații Munților Stânișoarei, la 660 m altitudine, se găsește mănăstirea cu nume de hora.......
Am ajuns aici din intamplare, asa am crezut initial, dar dupa ce m-am recules aici sufletul mi s-a umplut de liniste, pace si de ceva nedefinit .... si mi-am dat seama ca este mana Domnului....va sfatuiesc sa mergeti la aceasta sfanta manastire....
|
||||
|
||||
![]()
Biserica Min. Horaita.
Multe lucruri sunt minunate in aceasta minastire . Am vazut-o acum 2 saptamini .
|
||||
|
||||
![]()
Am sa va propun si eu biserica unei minastiri moldave :
|
||||
|
||||
![]()
Manastirea Bistrita, un loc ales plin de sfintenie .....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|