![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eugen, eu m-am referit la plăcerea căutată, și nu la cea simțită în mod firesc când ești intim cu soțul/soția. M-am referit la cei care caută doar plăcerea și nu țin cont de rodul iubirii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]()
Mă bucur că ai înțeles ideea.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ne bucuram impreuna... duhovniceste in primul rand.
Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sper ca Fani a inteles. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asadar, chiar daca copiii lipsesc din rodul iubirii sotilor (din motive de boala fiziologica) sa ajute Dumnezeu cu harul Sau ca mantuirea, ca rod al iubirii sotilor in conlucrare cu harul Duhului Sfant, sa nu lipseasca din nici o casatorie. Spun asta pentru ca si asa durerea sotilor care se iubesc firesc insa nu pot avea priunci din motive de boala fiziologica... este foarte mare (cu neputinta de descris). Ei nu trebuie sa pice in deznadejde sa considere ca si-au ratat viata sau au ratat casatoria (mai ales partenerul care este sanatos, care poate avea prunci). Astfel retinem, rodul iubirii sotilor in taina casatoriei este: 1) mantuirea sotilor prin colucrare cu harul Duhului Sfant 2) zamislirea, nasterea si cresterea pruncilor evident tot in conlucrare cu harul Duhului Sfant. Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. Amin.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|