Citat:
În prealabil postat de nutucutu
1.Nu cred ca sunteti in masura sa-mi dati acordul sa fac ceva.
|
Nu era vorba de "
făcut ceva", ci de judecare. Pentru care -precum bine [nu] știți- Christos nu vă dă acordul. Eu însă v-am dat. Rămâne doar să dovediți ceea ce n-ați făcut până acum. Și nu veți face în vecii vecilor! Căci nu puteți...
Citat:
2.Nu cred ca aveti capacitatea de a intelege complexitatea Sfintei Scripturi
|
Nici nu am această pretenție, singura muritoare care înțelege această complexitate sunteți dumneavoastră.
Citat:
iar pentru ca va lipseste aceasta capacitate v-ati agatat de scrierile lui White pentru ca sunt facile (scuze ca sunt direrecta).
|
Tot singura ce se agață ciclic de scrierile Ellenei White sunteți dvs.(au mai fost câțiva, dar au renunțat în ultima vreme). Îi invocați până la obsesie scrierile, în ciuda faptului că sunt facile (scuze încă o dată că sunt direct).
Citat:
3.De cand activati pe acest forum ati fost mereu cel care i-ati judecat pe ceilalti. Nu e cazul sa o faceti pe martirul cand cineva va analizeaza activitatea publica. Atata vreme cat va erijati in judecator puteti avea demnitatea sa acceptati sa fiti, la randul dumneavoastra, judecat de altii.
|
Nu puteți să-mi analizați "
activitatea publică", pentru că nu mă cunoașteți. În ce privește activitatea în spațiul virtual (de fapt doar segmentul îngust de pe acest forum) dați-i înainte cu analizatu' ! Ar fi însă mai bine să analizați doctrine și idei, nu oameni.
Citat:
4. Va sugerez si eu sa va preocupati de a iesi din mrejele scrierilor lui White in care v-ati blocat.
|
Chiar ce v-a făcut doamna asta de o pomeniți continuu? Eu nu v-am agasat cu niciun citat din scrierile ei, chiar atât de obsesiv apare în coșmarurile dvs.?
Citat:
[...]Traditia, pentru ca aceasta este istoria scrisa de Domnul nostru pentru noi
|
Stimată doamnă, Tradiția nu e scrisă de Domnul, ci de oameni. Apoi, o fi ea o istorie, dar e o istorie romanțată și pe alocuri contrafăcută. De aceea eu prefer Scriptura ce este inspirată direct de Duhul Sfânt și e Cuvântul Adevărului.