![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
De fraiera. Dar am o veste buna : in ianuarie vom fi parinti. Se pare ca e un baietel frumos. Abia astept
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari!!!!!!!
:D sunt primu' care a zis-o (aici)! :D |
|
|||
|
|||
![]() Merci mult, chestia cu de fraiera era raspuns la intrebarea ta :D |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari, Ioana, ma bucur mult pt tine !
|
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari si din partea mea;si mai ales sa ai nastere usoara :)
Acum,ce sa facem?Asteptam poze si cu bebelul :)))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu mama ta ce se mai aude?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum am promis, am revenit cu poze cu bebe, e un dulce, il iubim enorm si e perfect sanatos.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucure! Va alaturati acum mamicilor de pe forum :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Felicitari!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
felicitari, sa-ti traiasca copilasul si sa te bucuri de el,alaturi de sotul tau......
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|