![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Salvador Dali :) Mulțumim, Fani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Eu o stiu din Jurnalul Fericirii.
|
||||
|
||||
![]()
Încă un citat, tradus din engleză:
"Căutarea adevărului și a frumuseții este un domeniu de activitate în care ne este permis să rămânem copii toată viața." |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu, dar dau si eu un citat: 'In Biserica Ortodoxa, duhovnicul nu intra in dormitor.'
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu ăsta cu dormitorul de unde o fi... :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Îmi place de voi că sunteți glumeți ! Vorba avvei Antonie : "Să nu întindem prea tare cu frații..."
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar chiar ea a zis (la topicul cu abstinența). Însă e posibil să nu fie ea autoarea. Așteptăm să ne spună.
|
|
||||
|
||||
![]()
putem sa dam citate si din comentariile nostre??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Recunoasteti persoana | VladCat | Generalitati | 745 | 20.10.2016 17:32:52 |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|