![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() You got it !! JJ este actor dar și mărturisitor ortodox pe frontul de Vest ! |
|
||||
|
||||
![]()
Iar aici era vorba de Părintele Porfirie ! Nu-mi permit să-l trec cu vederea :)
|
|
||||
|
||||
![]()
uite ca nu stiam asta,merci!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Și pentru că l-ai ghicit, ai onoarea în continuare !
|
|
||||
|
||||
![]()
multumesc,dar nu sunt pregatita cu o poza,sa-i lasam pe altii :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Ia să vedem dacă pe-asta o ghicește cineva :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Calinic de la Cernica .
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O propunere simpla : am esuat cu postarea dar revin
|
||||
|
||||
![]()
Am reincercat sa postez un parinte:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|