![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai am una de suflet tot din Prahova. Mentionez ca poza e cam veche :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bun răspunsul, deci mai pune o poză !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/biseric...cov-68171.html |
|
||||
|
||||
![]()
Pot sa postez si eu?
O manastire de undeva de sus, de sus...
|
||||
|
||||
![]()
Manastirea Bixad, Satu-Mare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Raspuns corect. Cred ca e in Bixad, dar judetul e Satu Mare. Are hramul Sf. Apostoli Petru si Pavel. Am frumoase amintiri de acolo.
Au si o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. http://www.crestinortodox.ro/biseric...xad-67983.html Posteaza urmatoarea imagine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Manastire din Grecia unde se afla moastele Sf Arsenie Capadocianul si mormintul parintelui Paisie Aghioritul.Sub icoana Maicii Domnului se afla o mica racla cu moastele Sf Arsenie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Min. Suroti.
|
||||
|
||||
![]()
Corect. Manastirea Sf Ioan Teologul din Suroti. E rindul tau.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|