Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2012, 14:22:53
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Decat sa fiu un credincios fericit in prostia lui, care chiar crede (si mai si zice altora) ca Pamantul e "farfurie", doar fiindca asa scrie in biblie (!!!????!!), mai bine, la o adica, un ateu luminat si cu bun-simt. Parerea mea.
Vechi 04.10.2012, 20:16:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Decat sa fiu un credincios fericit in prostia lui, care chiar crede (si mai si zice altora) ca Pamantul e "farfurie", doar fiindca asa scrie in biblie (!!!????!!), mai bine, la o adica, un ateu luminat si cu bun-simt. Parerea mea.
Acum , eu zic sa le combini precum am subliniat , si precum esti : credincios fericit , luminat si cu bun simt !
Vechi 04.10.2012, 21:41:49
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Acum , eu zic sa le combini precum am subliniat , si precum esti : credincios fericit , luminat si cu bun simt !
Aveti dreptate, domnule Cristian. Si aici, si pe topicul celalalt. Sunt foarte ignigen, cand vine vorba de eclesiologie, cunoastere, autoritate, societate, etc. Imi cer iertare pentru izbucniri; pur si simplu e calea mea de a spune ce am pe suflet. La mine, ce e in guse e si in capuse. Sunt, cred, scepticul si sarcasticul de serviciu al forumului, partea catolica. :D Stiu, e ciudat sa vedeti un catolic care practica scripturoscepticismul si, uneori, si eclesiomahia. Dar asta sunt.
Vechi 05.10.2012, 10:53:47
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Si unul si celalat sunt grav bolnavi... duhurile dracesti isi fac treaba bine in ambele cazuri.
Si pe unul si pe celalat daca nu ii va lumina Hristos Iisus cu harul Sau... "vor pieri in pacatele lor", daca nu CUNOSC pe Hristos Iisus.

Magii au venit la Hristos Iisus datorita stiintei (vremii respective)... si i s-au inchinat ca unui Dumnezeu, Om si Mantuitor.

Stiinta este o unealta daruita de Dumnezeu... pe care demonii o folosesc impotriva lui Dumnezeu iar ingerii buni si sfintii (inechivoc cazul Sfintilor Doctori fara de arginti) o folosesc spre slava lui Dumnezeu si spre ajutorul mantuirii oamenilor.

Doar ce ce intelege luminat de harul Duhului Sfant poate aduce doxologie (adevarata plina de dragoste si de Adever) lui Dumnezeu.

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristso.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43