![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Toate la timpul lor, Cristi, toate la timpul lor! Cand o vrea Domnul.
|
|||
|
|||
|
Lore.... ma bucur mult pentru tine, multa sanatate si multe bucurii
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow, felicitări!!!
Multă sănătate, Dumnezeu să fie cu familia voastră! :) Mă bucur din tot sufletul! Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|
|||
|
|||
|
Ce frumos!!! Felicitari!!!:)
Dumnezeu si Maica Domnului sa ii aiba in paza si sa fie sanatosi! Si eu imi doresc copilasi, numai sotul nu mai apare...iar teoria cu toate la timpul lor deja nu se mai aplica se pare in cazul meu...
|
|||
|
|||
|
Nu-mi este usor sa intru pe acest fir. Ma simt ca ultimul om.
Totusi ma bucur pentru pruncul ce s-a nascut si doresc familiei si lui multa sanatate si Dumnezeu sa-i aibe mereu in paza.
|
||||
|
||||
|
ptr toti cei care s-au bucurat alaturi de familia noastra la acel eveniment unic, atasez o poza cu miniechipa mea de fotbal.
|
|||
|
|||
|
Să vă trăiască și să vă bucurați împreună!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Felicitari Loredana! Sa-ti dea Domnul multa bucurie prin acesti micuti.
Ca de obicei, aflu ultima noutatile |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sarbatori cu iubire va doresc!
Mulțumesc puterilor cerești că m-am învrednicit a crede, că mi s-a facut această neasemuită onoare și din tot sufletul rostesc, strigând cu lacrimi ca la Marcu 9, 24: „Cred, Doamne! Ajută necredinței mele”. (Părintele Nicolae Steinhardt) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copilul nascut in afara casatoriei | Elisa39 | Nunta | 37 | 16.01.2018 10:32:25 |
| Dorinta de a te fi nascut in alta epoca | costel | Generalitati | 19 | 08.02.2011 18:47:06 |
| Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 17:15:31 |
|
|