![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cu multi ani in urma,bunicii,matusa si unchiul meu au oprit o femeie tanara de la avort(o cunosteau),spunandu-i ca nu este sfarsitul lumii daca a ramas insarcinata nefiind casatorita(saraca femeie,a fost lasata de izbeliste cand a trambitat ca este insarcinata). Ei s-au oferit sa ajute si mama si copilul si chiar s-au tinut de cuvant. Foarte frumos exemplu am avut din partea lor,Domnul sa-i odihneasca cu dreptii! Cred ca este dovada cea mai nepretuita pt aproapele,aceea de sprijin la ananghie cand diavolul te impresoara cu cele mai dulci si"nevinovate" solutii! Cat este de simplu sa faci asta dar cat de greu sa iei decizia pe termen lung?!??!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Banii de la aparate | Dewit51 | Morala Crestina | 23 | 23.01.2017 15:40:57 |
| De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 05.08.2013 19:01:57 |
| Cruciadele: crime de razboi si scopuri oculte. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 25 | 16.05.2013 13:46:31 |
| Banii si Biserica | alinnasser2010 | Generalitati | 68 | 28.05.2011 01:08:21 |
| Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 22:00:07 |
|
|