![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica ce insinuati in prima parte a mesajului?Ca un individ datoreaza explicatii si scuze societatii cu privire la viata lui intima?Sau ca societatea este datoare sa "moralizeze"necunoscutii pe care-i intalneste pe strada sau prin autobuze?? Nu credeti ca este mult prea tarziu sa ai o discutie moralizatoare cu vecina adolescenta gravida de la 4 sau cu un pacient hiv pozitiv,coleg de facultate??? Adica inputul tau se reduce la ce?La repetarea observatiei pe care si-au facut-o si singuri?? Problema este ca noi nu suntem Apostoli,sa facem morala in stilul lor...Suntem niste pacatosi de rand care abia obercaim cautand lumina in propriile vieti. Ce amuzant,o colega de-a mea a fost f casnica si s-a maritat pe la vreo 17 ani.Bineinteles ca a ramas insarcinata din prima,astfel ca nici nu implinise 18 cand a nascut.Mi-a povestit ca nasterea a fost o povara mai ales din cauza atitudinii ostile a personalului medical care o trata cu josnicie,zicandu-i de la obraz tot felul de magarii si vulgaritati,referitor la faptul ca este o prea tanara mamica si nici nu observasera ca este casatorita.Abia cand a intrat sotul in salon si s-a prezentat,a parut ca situatia capata alta aspecte.Aha,era casatorita deci pica de la balacareala generala. Concluzia o trageti dvs. Nota:Asa cum ati intuit deja,incriminez mass-media de instigare si spalare a creierelor tinerei generatii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am fost data la cabinet si venise o tanara pentru avort. Zicea ca mai are 2 copii. Cand a iesit de la primul consult si-a strans hainele bucuroasa si a zis ca doctorul a convins-o sa-l pastreze. Am simtit imensa usurare din sufletul ei...
|
|||
|
|||
![]()
În Canada, o conferință susținută într-o biserică creștină a fost întreruptă de 20 de suporteri fanatici ai avortului, care au încercat să profaneze locașul de cult și au cântat cântece blasfemiatoare, cerând uciderea lui Hristos. Mai multe informații aici:
http://www.doxologia.ro/familie/refl...i-lui-dumnezeu Cred că acei 20 de urmași ai ucigașilor lui Hristos au arătat, prin atitudinea lor extremistă, profilul moral al oricărui susținător al uciderii (mă refer la cei care susțin avortul conștienți fiind că acesta presupune uciderea unei ființe umane). Da, nu toți cei care sunt proavort strigă cât pot de tare că ar fi fost bine ca Hristos să fi fost ucis înainte de naștere (așa cum au spus cei 20 de fundamentaliști din Canada), dar, în mod sigur, nici măcar unul singur dintre ei nu este creștin. Dumnezeu să-i ierte pe toți și să-i întoarcă la dreapta credință, așa cum, pe drumul Damascului, l-a convertit în Apostol pe aprigul Său prigonitor Saul!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
st doar statistici probabil numarul e mult mai mare.
o lege anti avort ar rezolva multe.. dar cine s-o adopte ??.. pentru ca nu se doreste asta.. Sunt atatea spoturi publicitare la televizor anti alcool , anti drog , anti violenta dar nu am vazut pana acum unul anti avort.. voi ati vazut vreunul ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, avortul este o crima si ar trebui interzis prin lege (decretul din 1967 de interzicere a avortului era foarte bun!)
Pentru acele mame care n-au posibilitati financiare de a-si creste copii exista solutia adoptiei sau de a-i da in grija statului! Evident ca ar fi ideal ca un copil sa creasca cu ambii parinti, insa in cazul unor familii dezorganizate, sau acolo unde parintii duc o viata total nepotrivita (droguri, bautura, violenta, etc) este mai bine ca acel copil sa fie luat din familie si dat in grija statului! |
|
|||
|
|||
![]()
Cauzele sarcinilor nedorite:
- lipsa educatiei sexuale - necunoasterea/nefolosirea metodelor contraceptive - violul - probleme in familie si cautarea afectiunii in alta parte - consumul de alcool (cunosc fete care si-au inceput viata sexuala in urma unui pahar de tarie care le-a cam ametit... din fericire pentru ele, nu au ramas insarcitate...) - etc. Problema avortului este una complexa iar "bataliile" se dau intre adeptii diferitelor ideologii! Nu poti interzice avortul fara sa ai parte de opozitie deoarece argumentele celor antiavort nu pot convinge pe cei proavort. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Banii de la aparate | Dewit51 | Morala Crestina | 23 | 23.01.2017 14:40:57 |
De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 05.08.2013 18:01:57 |
Cruciadele: crime de razboi si scopuri oculte. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserica Romano-Catolica | 25 | 16.05.2013 12:46:31 |
Banii si Biserica | alinnasser2010 | Generalitati | 68 | 28.05.2011 00:08:21 |
Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 21:00:07 |
|