![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum vorbește despre acestea, în toate epistolele sale, în care sunt unele lucruri cu anevoie de înțeles, pe care cei neștiutori și neîntăriți le răstălmăcesc, ca și pe celelalte Scripturi, spre a lor pierzare. Deci voi, iubiților, cunoscând acestea de mai înainte, păziți-vă, ca nu cumva, lăsându-vă târâți de rătăcirea celor fără de lege, să cădeți din întărirea voastră," 1 Petru 3:15-17 |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu stie... :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare ciudat. Cred ca ramane acolo.Din cate am inteles acolo, in purgatoriu e un fel de iad mai "rece".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi credem ca Iadul are mai multe locuri, ca si Raiul de altfel, pe specificul starii duhovnicesti a fiecaruia. Nu stiu de ce romano-catolicii au trebuit sa inventeze un loc separat, cu un nume aparte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe langa purgatoriu, mai au un loc si pt copii, numit "limbo". |
|
|||
|
|||
![]()
Inca nu mi-ai explica ce ai vrut sa spui aici si ai ramas dator. Sper ca nu a fost decat o ratacire si nu crezi asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Limbo |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum a fost scrisa, de exemplu, Evanghelia dupa Matei? A stat Sf.Evanghelist Matei cu creionul si cu papirusul (hartia) langa Mantuitorul Hristos scriind tot ce spunea Acesta? Ce crezi tu, cum s-a scris Sf.Evanghelie dupa Matei?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut pe un program de neoprotestanti ieri o stire ca prin Pakistan (sau pe acolo pe undeva) niste adventisti sunt prigoniti de musulmani. Nu intru in detalii ca nu are importanta. M-am uitat cam 1 minut la stire. Cica adventistii aia ziceau ca ei au incredere in Dumnezeu care ii va proteja. Se mai spunea ca au aia pe acolo scoala, spital, etc.
Ce parere aveti, un adventist (care pt noi ortodocsii e eretic) care moare pentru Dumnezeu se mantuieste? Ca pana la urma nu doar la ortodocsi isi da lumea viata pentru Dumnezeu. Daca un om din alt cult crestin isi da viata pentru Dumnezeu ce va fi cu el? BINEINTELES CA RASPUNSURILE LA ACEASTA INTREBARE VOR FI DOAR PARERI PERSONALE. SINGURUL CARE STIE SI POATE DA RASPUNSUL CORECT E DUMNEZEU. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|