de suflet
asa cum spuneam sf nectarie,m a gasit pe mine,eu merg la sf maslu in sibiu intr o bisericuta mica din curtea unui spital,acolo iti regasesti linistea sufleteasca,icoana sf nectarie era pusa pe perete la fel si a sfantului ioan rusu,vineri seara am ramas surprinsa sa vad icoana sf nectarie pusa la loc de cinste in fata altarului intr-un mare baldaghin...recunosc fara sa stiu prea multe despre acest sfant parintele la miruit ne-a poruncit sa sarutam icoana sf nectarie-vindecator de cancer si sa ne punem o dorinta_)))zis si facut...dupa wekend luni deschid internetul si mi a trecut un gand cum trebuie sa ma rog sa imi gasesc un loc de munca?toate site-urile mi sau deschis la sfantul nectarie si minunile acestuia,mi-am cumparat acatistul,i atat de usor si de limpede si marturisesc cu credinta ca simt o liniste sufleteasca si un ajutor care imi va veni cu un loc de munca dupa voita ta Doamne ca tu sti ce este in sufletele fiecaruia,nu dupa voia noastra a oamenilor ci spre mantuirea noastra.Doamne ajuta!o sa revin si va tin la curent cu soarta mea...
|