Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2012, 14:10:01
cimpoca elena cimpoca elena is offline

Data înregistrării: 08.10.2012
Implicit de suflet

asa cum spuneam sf nectarie,m a gasit pe mine,eu merg la sf maslu in sibiu intr o bisericuta mica din curtea unui spital,acolo iti regasesti linistea sufleteasca,icoana sf nectarie era pusa pe perete la fel si a sfantului ioan rusu,vineri seara am ramas surprinsa sa vad icoana sf nectarie pusa la loc de cinste in fata altarului intr-un mare baldaghin...recunosc fara sa stiu prea multe despre acest sfant parintele la miruit ne-a poruncit sa sarutam icoana sf nectarie-vindecator de cancer si sa ne punem o dorinta_)))zis si facut...dupa wekend luni deschid internetul si mi a trecut un gand cum trebuie sa ma rog sa imi gasesc un loc de munca?toate site-urile mi sau deschis la sfantul nectarie si minunile acestuia,mi-am cumparat acatistul,i atat de usor si de limpede si marturisesc cu credinta ca simt o liniste sufleteasca si un ajutor care imi va veni cu un loc de munca dupa voita ta Doamne ca tu sti ce este in sufletele fiecaruia,nu dupa voia noastra a oamenilor ci spre mantuirea noastra.Doamne ajuta!o sa revin si va tin la curent cu soarta mea...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli andreidiniasi Generalitati 7 08.05.2014 23:18:34
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer elena777 Intrebari utilizatori 4 23.05.2012 08:55:57
Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecatorul bolilor psihice ursulica Intrebari utilizatori 0 15.04.2011 23:04:44
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi teostancu Intrebari utilizatori 1 12.03.2010 15:21:11