![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Probabil imaginea trebuia postată mai bine pe topicul "Recunoașteți persoana". E de la ultimul meci al lui Dinamo. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios ? Ia citiți aici:
http://www.satumareonline.ro/cp/7/31...gara-preotului Incendiul a izbucnit din cauza unei țigări aruncate la întâmplare chiar de preotul satului, Ioan Malancaș. Biserica, declarată monument istoric, a ars în totalitate, deoarece focul s-a extins foarte rapid, mistuind lemnul uscat din care era construită clădirea. |
|
||||
|
||||
![]()
sunt articole si poze false, rauvoitoare.
si eu ma pot imbraca in preot, si sa merg pe stadion, la misto. ia cititi aici: http://carteromaneasca.wordpress.com...-despre-fumat/ daca vreti sa vedeti punctul de vedere ortodox. catolicii, inclusiv domnul MihaiG, scot fum pe nas din acele pipe sau tigari, precum Moloh odinioara ! |
|
|||
|
|||
![]()
Poate sunt stiliști ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma retrag din acest post - imi cer iertare ca s-a ajuns aici, multumesc tuturor care au contribuit si Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti ! Doamne- Ajuta
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
||||
|
||||
![]()
eu zic sa va potoliti, "osutafaraunu" si "MihaiG" !
pe acest topic se discuta despre cum se poate lasa de acest viciu cel ce fumeaza, experiente, sfaturi, link-uri catre materiale ortodoxe. p.s.: domnule MihaiG, ati face bine sa cititi la modul serios ce se scrie aici, deoarece pacatuiti prin acest viciu murdar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ați mințit de două ori - o dată, când ați afirmat că un catolic poate fuma în voie, și a doua oară, când ați afirmat că niciun preot ortodox nu fumează. |
|
||||
|
||||
![]()
MihaiG, nu tu ai spus ca esti fumator de pipa si ca catolicii nu au nimic contra acestui obicei?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si eu am vazut penticostali fumand ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
no, eu ase am zis fratilor mei care au aceasta ocupatie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca sunt fosti fumatori pe forum... | cred_cu_adevarat | Generalitati | 36 | 25.04.2012 16:35:00 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|