![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost externata azi ,.Rebecca este stabila ,dar in continuoare grav bolnava ,escarele de pe corpul ei o chinuiesc groaznic ,tot timpul sub sedative sa reziste dureriilor .Am rugat o crestina cu care comunic telefonic din cind in cind sa va aduca la cunostinta starea ei ,sa va rog pe cei care puteti sa ma ajutati cu cite pitin sa fac fata cheltuieliilor de tot felul ptr vindecarea ei ,...va multumesc din suflet ,....Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Rebecca este la terapie intensiva de aseara ,in stare grava ,va rog bunii mei crestini rugati-va ptr .noi ,....Doamne ajuta,....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Dumnezeu sa o ajute pe Rebeca! Imi pare rau ca nu am putut sa fac mai multe pentru dvs,dar voi mai incerca sa ma gandesc si sa intreb,poate exista si alte posibilitati ca sa fiti ajutata.Dumnezeu sa va dea pace sufleteasca si sa va intareasca pentru a trece prin toate acestea!
|
|||
|
|||
![]()
Mare nevoie am de ajutorul vostru ,incaodata ,sper din suflet sa nu mai cer nimic ,...mi-e sufletul greu casi o stinca grea daca moare nici bani de inmormintare nu am ,de fapt nici de o piine sa o mincam ,suntem la capatul puteriilor obositi plini de datorii si de suferinti ,Va rog sa ma mai ajutati incaodata ,sa nu ne lasati singuri,...D-zeu va va rasplati ,credeti-ma jur ca este adevarat tot ce va spun ,....Azi am venit pina acasa sa ma odihnesc 2 ore ,sunt terminata ,sta sotul meu cu ea. Deaceea am intrat pe forum sa va rog sa ne ajutati .D-zeu sa fie cu noi toti,....AMIN
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Later edit:
Intrucat am inceput sa primesc PM-uri prin care mi se cere sa "ma explic", revin asupra mesajului anterior, numai fiindca nu vreau sa pun pe nimeni in incurcatura. Faca fiecare dupa cum simte. Parerea mea personala, care nu trebuie luata in seama este sa ne ocupam de "disperatii" nostri, pe care ii stim de o viata, discreti si demni, care nu-si deschid cont pe toate site-urile "prielnice" ca sa-si spuna amarul, doar-doar s-or gasi niste bani. Nu rugaciuni ca alea nu ne tin de cald... Pace si mantuire sa ne aduca Dumnezeu!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 18.10.2012 at 18:31:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc ,stimate crestin D-zeu sa va intireasca increderea in oameni care va cer cu disperare mila ,Inima mea ranita de suferinta si de chin dupa 33 de ani de suferinta ,nu mai are loc si ptr. jignirea nimanui ,multumesc ,D-zeu sa va ajute si sa va tina sanatos,....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|