![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cu niste zambete fortate vor sa atraga sufletele inocente. |
|
|||
|
|||
![]()
Misionariatul ofera un sens vietii lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
si cre' ca si foarte multi bani !
cel putin asta observ la penticostali...hmmm.... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea castiga bani! O fac voluntar cheltuind bani! SperantaTV nu produce bani, este sustinuta din donatii.
|
|
||||
|
||||
![]()
sunt unii sus-pusi, care fac bani, fii sigur de asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot excroci dar au un sistem bun de control. Nu este un singur om sau un grup mic de oameni care admistreaza banii. Sistemul este foarte transparent.
E putin probabil sa existe capuse in biserica adventista... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu recunosti ca gluma ta a fost proasta? E asa de greu? Atitudinea mea directa este un efect al atitudinii voastre sectare, directe, inselatoare, si deseori nesimtite - daca vrei sa te convingi nu trebuie decat sa cauti inapoi pe forum la balele scurse de 666. Cand am inceput sa scriu pe acest forum ortodox - am mai scris si pe un forum sambetist, dar am stiut ca sunt un invitat acolo, nu sunt acasa, ca urmare mi-am stiut lungul nasului - vei putea vedea ca nu asta a fost atitudinea mea de la inceput. Dar cu voi nu se poate discuta altfel. Eu unul m-am saturat sa tot faceti pe desteptii si sa ne tratati de sus ca si cand voi ati scris Scriptura.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Pot să vă spun că exorcizarea nu e motiv de dat în spectacol. Dracii se scot cu mult post și rugăciune, nu cu semne cabalistice și gesturi teatrale în fața publicului cu gura căscată. Marile biruințe împotriva diavolului se câștigă pe genunchi și în cămăruță.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
calugarii postesc tot timpul, nu mananca carne decat de peste si fac si post negru inainte de astfel de lucrari sfinte, unde nu are voie oricine sa intre ! adventistii stau picior peste picior si asculta niste predici rasuflate, uitandu-se la ceas din minut in minut, dorind sa iasa mai repede din casa de rugaciune. ia consultati aici lista aceasta: http://www.manastiri-ortodoxe.ro/ind...anastire=Sibiu faceti o vizita, mergeti cu incredere, daca vreti sa-L cunoasteti pe Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pariez ca nu vei fi nici acum multumit si vei gasi alt nod in papura. Sincer, as vrea sa te vad multumit, dar nu stiu cum sa fac. Ma depaseste. Am retinut insa ideea ca pe un forum sambetist nu iti permiti sa te comporti ca la tine acasa. Eu prefer insa sa te vad asa; macar esti tu insuti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|