Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2012, 20:17:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
pai vedeti ca vorbiti prostii? calugarii fac teatru si show din exorcizare?
Am spus eu asta? Am spus doar că noi nu facem spectacol, de v-ați sesizat?

Citat:
calugarii postesc tot timpul, nu mananca carne decat de peste si fac si post negru inainte de astfel de lucrari sfinte, unde nu are voie oricine sa intre !
Bravo lor!

Citat:
adventistii stau picior peste picior si asculta niste predici rasuflate, uitandu-se la ceas din minut in minut, dorind sa iasa mai repede din casa de rugaciune.
Să le fie rușine!

Citat:
ia consultati aici lista aceasta:

http://www.manastiri-ortodoxe.ro/ind...anastire=Sibiu

faceti o vizita, mergeti cu incredere, daca vreti sa-L cunoasteti pe Hristos.
Păi dacă nu are oricine voie să intre la exorcizare, cum s-o văd? Poate se dă la televizor, pe Iutub... ori alt tub... mai știi?
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:20:39
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

Păi dacă nu are oricine voie să intre la exorcizare, cum s-o văd? Poate se dă la televizor, pe Iutub... ori alt tub... mai știi?
se poate, daca le explicati cu sinceritate de ce vreti sa participati...

v-ati decis? puteti sa va uitati pe harta sa vedeti care e mai aproape ! indrazniti, nu va temeti ! promit sa nu va spun pastorului.... , mergeti, chiar si din curiozitate...ceva imi spune ca Domnul va lucra la inima dumneavoastra si veti sesiza niste diferente....
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:33:24
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am retinut insa ideea ca pe un forum sambetist nu iti permiti sa te comporti ca la tine acasa. Eu prefer insa sa te vad asa; macar esti tu insuti.
Muscatura ta iti este destul de bine studiata si impropriata, se pare.
Mi-e dor dupa o discutie duhovniceasca, dar slabe sanse cu voi.
Cinismul si ironia au devenit a 2-a voastra natura. Din pacate!

Haide ca incepi sa fi tu insuti, in sfarsit!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 10.10.2012 at 20:36:35.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:37:19
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
indrazniti, nu va temeti ! promit sa nu va spun pastorului....
Vă mulțumesc pentru discreție. Pentru userii acestui forum nu-mi fac probleme, ei oricum mă ignoră pe acest topic...

Citat:
mergeti, chiar si din curiozitate...ceva imi spune ca Domnul va lucra la inima dumneavoastra si veti sesiza niste diferente....
Fiți liniștit, le-am sesizat de multă vreme și pe măsură ce trece timpul descopăr și mai multe...
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:39:24
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:

intrebare: unde se duc cei cu probleme, mai ales indracitii? va spun eu unde: la ortodocsi, pentru ca la ortodocsi este Duhul Sfant si se fac anumite rugaciuni, molitvele sf. Vasile, care, rostite cu credinta, alunga demonii.
Unde este Duhul Sfant acolo nu mai este curvie, minciuna, betie, imbuibare, certuri, ucideri, etc (Galateni 5:19-21).

Unde este Duhul Sfant gasim roada Duhului: dragostea, pacea, indelunga rabdare, facerea de bine, blandetea, infranarea poftelor, etc (Galateni 5:22-23).

Acestea sunt roadele dupa care se cunoaste daca suntem calauziti de Duhul sau de firea pamanteasca.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:45:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Mi-e dor dupa o discutie duhovniceasca.
Si mie... Si nici gand de muscatura. Eu am terminat; ajunge.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:46:09
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Implicit

Citat:
se poate, daca le explicati cu sinceritate de ce vreti sa participati...

v-ati decis? puteti sa va uitati pe harta sa vedeti care e mai aproape ! indrazniti, nu va temeti ! promit sa nu va spun pastorului.... , mergeti, chiar si din curiozitate...ceva imi spune ca Domnul va lucra la inima dumneavoastra si veti sesiza niste diferente....
Nu fi naiv, Cornel!
Astora si daca s-ar scula Cineva din morti si tot n-ar crede ca sunt pe calea ce duce spre iad.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:47:45
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de moromete Vezi mesajul
Unde este Duhul Sfant acolo nu mai este curvie, minciuna, betie, imbuibare, certuri, ucideri, etc (Galateni 5:19-21).

Unde este Duhul Sfant gasim roada Duhului: dragostea, pacea, indelunga rabdare, facerea de bine, blandetea, infranarea poftelor, etc (Galateni 5:22-23).

Acestea sunt roadele dupa care se cunoaste daca suntem calauziti de Duhul sau de firea pamanteasca.
d.le Nechita, roadele Duhului Sfant sunt diferite de darurile Duhului sfant.

nu e suficient sa ne luam numai dupa roade, deoarece pot fi foarte usor contrafacute....insa harul il gasiti in cadrul Bisericii Ortodoxe, pentru ca preotii nostri au autoritate sa scoata demoni si sa vindece, prin rugaciuni, veniti si vedeti ! dragoste, pace, blandete dar...nu numai! ci si lucrari mari de putere !
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 20:51:03
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Nu fi naiv, Cornel!
Astora si daca s-ar scula Cineva din morti si tot n-ar crede ca sunt pe calea ce duce spre iad.
eu totusi am incredere ca oricine poate face diferenta intre o liturghie si predicile acelea sterile de la adventisti.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2012, 21:01:34
moromete moromete is offline
Banned

Data înregistrării: 10.10.2012
Implicit

Citat:
roadele Duhului Sfant sunt diferite de darurile Duhului sfant.
"Dupa roadele lor ii veti cunoaste" - spune Mantuitorul (Matei 7:16). Daruri ale Duhului Sfant are fiecare din noi (1 Corinteni 12:4-11), in mod diferit. Depinde de noi daca le folosim sau nu. Dar, cunoasterea omului se face dupa roade (nu dupa daruri).

Acolo unde este betie, curvie, minciuna, etc., nu poate fi vorba de lucrarea Duhului Sfant. Spectacole de genul exorcizari sau vindecari miraculoase pot avea ca sursa amagirea celui rau. Dar un caracter schimbat pentru Imparatia lui Dumnezeu, este o lucrare a Duhului Sfant (cu siguranta).

P.S. De unde ma cunoasteti?

Last edited by moromete; 10.10.2012 at 21:08:49.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32