Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2012, 17:20:57
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
eu, in calitate de crestin ortodox, nu fabulez, sa stiti !
Așa e, n-ați fabulat în calitate de creștin ortodox.

Citat:
din moment ce ati spus ca toate confesiunile crestine fie ca vorbim de penticostali, mormoni etc. sunt crestine, dar la nivele de "cunoastere" diferite, inseamna ca sunt bune chiar foarte bune ! ce e crestin, e bun si foarte bun!
Dar nu și pentru mine. Probabil eu sunt un tip exagerat de exigent.

Citat:
ps: doar Ortodoxia este calea corecta catre Hristos.
Și atunci de ce n-ați ales calea aceasta?
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:28:32
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Dacă împărtășesc întreita solie îngerească (Apoc.14 - acolo unde apare și "Babilonul"), nu fac parte din Babilon.
Esti sigur?
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:44:59
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Acesta nu este un "scenariu posibil", ci un scenariu imposibil, deoarece:[list=1][*]Un adventist (că-l cheamă MihaiG, ori altcumva) niciodată nu se va închina Fecioarei Maria. și[*]Osutăfărăunu niciodată nu va da curs unui asemenea îndemn (să se închine altcuiva decât lui Dumnezeu).
deci nu este posibila o inchinare alaturi de fratii domnului MihaiG, catolic carismatic, care se roaga in limbi si fumeaza pipa????!!!!!

domnule, sincer acum, sunteti in toate facultatile mintale? nu ati spus adineaori ca toate confesiunile care cred in Hristos ca Mantuitor personal sunt crestine? pentru ce refuzati inchinarea alaturi de unii ca acestia? si MihaiG crede in Hristos si mormonii si martorii lui iehova etc.

Citat:
După care o să iau la rând catolicii ne-charismatici din Timișoara, neapărat din Timișoara - vă promit!
dar tocmai ati spus ca nu va veti inchina alaturi de catolici pentru ca ei se inchina Maicii Domnului si sfintilor ! acum spuneti ca va inchinati??

ps.: vad ca va contraziceti de la post la post, asa ca va las in plata Domnului.
mi-ati facut o parere foarte proasta.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:48:30
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Esti sigur?

"osutafaraunu" vorbeste tampenii, nu-l mai ascultati.

e fara caracter, un sarpe viclean, ca sa se puna bine cu ceilalti useri spune niste chestii ce frizeaza ecumenismul, insa cand este aruncat in corzi incepe sa mai recunoasca niste invataturi fundamentale de la ...adventisti.

hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:54:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Esti sigur?
Era vorba de confesiuni, nu de [toți] aparținătorii acelei confesiuni.

Dar parcă era vorba să mă lași în pace... ori doar eu să te las în pace...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 17:59:45
Banned

Implicit

Citat:
ps.: vad ca va contraziceti de la post la post, asa ca va las in plata Domnului.
mi-ati facut o parere foarte proasta.
Recitiți-mi cu atenție postarea, să nu fiu nevoit a vă explica băbește. Veți rămâne astfel cu o imagine integră, nu "foarte proastă" ca a mea...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 18:00:35
Banned

Implicit

[quote=Cornel Urs;476132hai sa fim seriosi...toata lumea stie ca miscarile advente s-au format/consolidat pe baza animozitatilor cu Biserica Catolica.[/quote] Dacă tăceați filosof [al religiilor] rămâneați...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 18:05:35
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Dar parcă era vorba să mă lași în pace... ori doar eu să te las în pace...
Ti-am cerut sa ma lasi in pace doar in privinta identitatii mele pe care o folosesc sau nu in afara acestui forum! (Nu-mi mai cere sa-ti spun cine sunt sau daca sunt sau nu cutare user de pe alt forum fiindca nu raspund la astfel de intrebari... nu amestec acest forum cu viata personala sau cu ce fac in alte zone ale internetului!).

Scuze pentru ca nu m-am exprimat clar de la inceput.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 18:07:35
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

d.le "99", haideti sa o scurtam, da? nu are sens sa ne invartim dupa deget.

toata lumea aici stie cu ce se mananca adventismul.

mai bine intelegeti ca nu aveti Duhul Sfant ! vreti sa va demonstrez ca nu aveti Duhul Sfant? in doi timpi si trei miscari.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2012, 20:58:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru tine sunt neesentiale pentru ca le ignori, pentru ei te afli intr-o grava eroare ignorandu-le.
Pentru ei, acele puncte "neesentiale" sunt motive sa-ti considere gruparea ta crestina "lepadata" de la adevar.
Adica..esti putin mai mult pe langa calea mantuirii.
Asta e, nu ii poti impaca pe toti. Dar, cum spuneam, nu exista pozitii oficiale de condamnare a acestor invataturi, care sa arate deci ca nu s-ar impaca..

Citat:
(intreg) e adaugarea ta, nu? Incerci sa mai atenuezi din gravitatea afirmatiei?
Ei vorbesc de o temelie pusa la penticostali, care a ramas. Termeni np, de....

Citat:
Deci poti sa accepti ca la tine nu este adevarul, cum spun respectivii?
Pot sau nu, e neesential. Important e ca putem trece peste orgoliul denominational.
Ca sa intelegi, uita-te pe forum: 99, om invatat, crede ca eu sunt cumva in urma cu cunoasterea, ca inca nu mi s-a descoperit totul. Eu, la randul meu, zic ca am trecut deja de stadiul in care e el, asa ca ma consider inainte. El se uita cu ingaduinta la mine, eu asemenea la el. Amandoi gandim ca celalalt e un frate mai mic. :) Dar nu sar la gatul omului strigand: "Huo, ereticul!" Ma bucur ca a aflat cum se capata mantuirea si se straduieste sa nu se abata de la ea si trec peste faptul ca inca nu a ajuns la aceeasi cunoastere cu mine. De fapt, nestiinta nu a fost niciodata motiv de razboi. Imi dau seama insa ca pentru un ortodox fundamentalist asta este greu de inteles.

Citat:
Ca de obicei, "biserica locala" e de vina, nu omul..
Biserica inseamna oameni.
De vina? Pentru ce? Nu m-am gandit sa caut cuiva vina. Insa Biserica poate face diferenta, daca vrea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32