Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2012, 20:43:13
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Nu, biserică catolică bizantină nu e decât la Paris (slujită de un tânăr preot celib, plin de fervoare pentru Domnul, preot care, sper, va fi odată episcop). Dar, în regiunea în care mă duc, nu sunt. În schimb, sunt foarte multe biserici de rit latin. Una este chiar în satul în care voi locui și voi lucra. Am scris deja arhiepiscopului de Angers, care de acum îmi este ordinarius, să îmi recomande o parohie mai tradiționalistă, unde să particip la viața de credință, spre mai marea glorie a lui Dumnezeu. Sunt convins că Domnul îl va orienta pe ostașul Său în acea companie din Biserica Luptătoare în care e mai multă nevoie de el.
Mult succes acolo si toate sa fie spre lauda si gloria Domnului nostru si spre mantuirea noastra.
Referitor la viata de credinta din Occedint, de multe ori m-am gandit ca dupa ce crestinii de acolo au raspandit Invatatura Domnului in intreaga lume, si dupa ce multe sute de ani au fost exemple vii de viata crestina, este acum randul nostru sa le inapoiem ceva din aceasta viata de credinta. Si chiar am vazut ca se intimpla asta; exemplul crestinilor veniti din Europa de Est sau din Asia ii determina pe multi occidentali sa nu mai fie atit de caldicei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31