![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Later edit:
Intrucat am inceput sa primesc PM-uri prin care mi se cere sa "ma explic", revin asupra mesajului anterior, numai fiindca nu vreau sa pun pe nimeni in incurcatura. Faca fiecare dupa cum simte. Parerea mea personala, care nu trebuie luata in seama este sa ne ocupam de "disperatii" nostri, pe care ii stim de o viata, discreti si demni, care nu-si deschid cont pe toate site-urile "prielnice" ca sa-si spuna amarul, doar-doar s-or gasi niste bani. Nu rugaciuni ca alea nu ne tin de cald... Pace si mantuire sa ne aduca Dumnezeu!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 18.10.2012 at 18:31:21. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|