![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Parintele Ioan Iovan , de la Recea de Tg. Mures ! NB: frumoasa asertiune ! Cine a spus-o : "Speranța noastră: suntem născuți, nu făcuți creștini" ?
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 19.10.2012 at 19:25:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate m-am exprimat un pic greșit :) citatul este apreciat, nu "incriminat" - părintele l-a transmis de "dincolo" : Spuneți-le oamenilor: “Deși am murit, viu sunt!” |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am observat chiar si eu si din acest motiv caut sa vorbesc cit mai putin . Ai mare dreptate : apreciat am vrut si eu sa zic dar de scris am scris "incriminat" . A fost o greseala . Te rog sa ma ierti ! Dar inafara de aceste lucruri marunte, cuvintele sfintului sunt asa de mari , precum el insusi !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nicio problema. Eu sunt olteanca si ma prind repede chiar si la vorbitul in dodii :). Glumesc. Dar vreau sa zic ca stiu sa citesc printre randuri, daca e cazul (cunosc interlocutorul). Sanatate multa, domn' doctor. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O comemorare astazi, 20 octombrie.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Episcopul Nicolae Popovici Mărturisitorul
[...] "Fragment din predica tinută la mănăstirea Isbuc, cu ocazia unei procesiuni, în fata a o mie de oameni, mai 1950 „Astăzi conducătorii nu sunt alături de Dumnezeu si nici nu cred în el, acestor oameni nu le vor reusi planurile lor, căci fără Dumnezeu nu se poate face nimic... Oamenii uită de Dumnezeu si din nimica se ridică în posturi de răspundere si caută să ajungă în posturi cât mai mari, fără să gândească că acele grade le poate pierde, dar pe Dumnezeu nu poate să-l piardă niciodată, deoarece credinciosii trebuie să lupte cu dusmanul care este contra lui Dumnezeu.Să mergem pe drumul pe care a mers Hristos, pe drumul presărat de sânge. Dovada sunt ucenicii care au fost arsi de vii pe rug si omorâti în chinurile cele mai grele. De aceea, fiecare crestin, fiecare credincios, trebuie să lupte pentru credintă.” „La sfârsitul predicei, consemnează informatorul, Popovici a îndemnat pe cei prezenti să lupte pe linia religiei contra dusmanului care nu vrea să stie de Dumnezeu si de suferintele Mântuitorului.” (A.C.N.S.A.S., fond informativ, dosar 2669, vol.1, f. 130)" mai multe aici: http://www.fericiticeiprigoniti.net/...marturisitorul |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, Laura. Bine ca ai dat si linkul, sa mai cunoastem si ierarhii care au avut curajul de a marturisi si de a chema poporul la Hristos si in vremuri de prigoana comunista, cu securistii care inregistrau toate predicile.
Poti posta urmatoarea imagine.
|
||||
|
||||
![]()
Daaar, pana vine Laura, am dat eu de o imagine foarte frumoasa, cu cinci personaje!!!
|
|||
|
|||
![]()
Am sa pun si eu pe cineva tot din perioada comunista, insa de data aceasta nu este ierarh, ci o femeie simpla.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine a zis... (recunoasteti citatul)? | N.Priceputu | Teologie si Stiinta | 752 | 23.10.2014 14:24:43 |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
Ce este o persoana? | florin.oltean75 | Generalitati | 4 | 19.12.2011 13:07:31 |
Increderea in propria persoana | coralina | Pocainta | 63 | 01.07.2011 16:20:50 |
Recunoasteti acest cantec? | colaps | Generalitati | 4 | 22.06.2010 22:48:21 |
|