![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu placere. Vad ca sunt chiar doua capele. Poate imi zici pe urma cum sunt, daca vrei. Eu nu am avut inca ocazia sa le vad. Odata amm cautat-o pe cea de la decolari, dar nu am avut destul timp sa o gasesc.
|
|||
|
|||
|
Tara asta frumoasa a ajuns asa si pentru ca sunt indivizi gen sabin gherman sau alti lingai ale cizmelor stapanilor spalaciti (ca unii anume, care sustin separatismul, secesiunea, federalizarea pe baze etnico-istorice, etc). Si mai ales, pentru ca exista aproape un cult al hotiei la romani, in ambele directii: de la "stat" la "cetateni", si invers. E foarte grav acst lucru; e ca o zombificare morala a unui popor. Trebuie sprijinita tara, si luptat impotriva statului. Doar fiindca conducatorii si masele prostite de ei vor/accepta o anume cale, nu inseamna ca acea cale e legitima sau buna, nu? Tara e data de Dumnezeu; statul e opera infamilor si inutililor de politicieni care o duc mult prea bine. Asta la modul general. La modul particular, evident, problema este foarte delicata; fiecare isi are calea sa, care trebuie insa mereu subordonata dragostei de si voiei lui Dumnezeu.
|
|
|
|||
|
|||
|
L-am ascultat aseara pe Generalul Chelaru vorbind despre tara, patriotism, asimilare si pastrarea nationalitatii in strainatate. Spunea ca exista popoare care asimileaza si dadea exemplul ungurilor si a rusilor, care ii asimileaza pe cei de alta natie, care stau printre ei; si popoare care se lasa usor asimilate, si dadea exemplul romanilor, ca natie care se lasa usor asimilata, atunci cand se afla printre straini.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Romanii din Spania nu cred ca se lasa asimilati ,dar o mana de romani din Siberia care nu mai au speranta de revenire in tara se adapteaza la cei printre care traiesc. Si ungurii care asimileaza alte natii ce beneficiu au ? Inteleg ca natalitatea e foarte scazuta la ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar in ceea ce-i priveste pe unguri si rusi, despre care vorbea Gen. Chelaru, nu e vorba de un beneficiu, ci de o trasatura a acestor popoare. |
|
|
||||
|
||||
|
Titlul acestui topic m-a dus cu gandul la melodia Strada mea c-un singur bec (Taxi)
https://www.youtube.com/watch?v=Cons-XqvWrM |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 21:53:03 |
| Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
|
|