![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul - isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, (2Tim.4:3)
Acest verset arata cel mai bine ce sa intamplat cu neoprotestantii mai ales. De exemplu un adventist vroia sa ma atraga la ei prin seminarii apocaliptice. Si cine nu doreste sa afle secretele din apocalipsa? Pe de alta parte o evanghelista se lauda ca dupa revolutie nu rata nici o predica a pastorilor veniti din tara tuturor "crestinilor" America! Nu conta din ce biserica era. Invatatori si poftele lor, arata ideile diferite ale acestora. Unul e adventist de ziua a saptea altul e de duminica. Unul e nu stiu cum altul e crestin adventist homosexual. Unul e penticostal altul e baptist. Unul e Iehovist iar altul practica poligamia. |
|
|||
|
|||
![]()
Ih...voi cititi ce scrieti, mai baieti? Daca ati fi un observator obiectiv, credinta caruia dintre voi vi s-ar parea demna de urmat?
Alin, e foarte interesant sa te vad cum de dragul de a ataca sectantii in turma te asortezi foarte bine pana si la misto-urile adolescentine ale lui Illuminatu. Ti se potrivesc ca o manusa... De unde se vede ca ortodoxia este una si ortodoxismul cu totul altceva... Trezirea! Recunoasteti ca mai mare decat inteleapta decizie de a ignora sectantii este ispita de a face misto de ei. Exista si metode inteligente si ortodoxe de a inchide gura adventistilor, daca asta vreti. Dar voi vreti sa va impungeti. Nush ce v-ati face fara adventisti... probabil v-ati impunge intre voi. P.S. Nu ma refer la Neaguu; el inca mai incearca o discutie de bun simt.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 26.10.2012 at 16:37:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Le gasesti cu cateva pagini mai in urma. Sunt de foarte bun simt, daca nu cumva iti depasesc limitele capacitatii de analiza si ale spiritului critic. Citat:
Daca e vorba de asa, ce cauta, aia gaseste. P.S. Din moment ce esti mare fana a crestinismului de tip AZS, poate ne explici si noua cum intelegi tu ca se impaca perspectiva adventista asupra mortii (destructie) cu dumnezeirea lui Hristos. Last edited by AlinB; 26.10.2012 at 16:44:16. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Fiecare dupa nivelul lui de intelegere. Citat:
Zero. Inca o data pe langa Scriptura.. Citat:
Mai sa fie, ce liberal ai devenit. Ce s-a intamplat cu "Sola Scriptura"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu ma pasioneaza subiectul. Ceea ce ma intereseza este practicarea crestinismului, nu competitia intre culte. Si sunt fan ortho-doxie, dar stiu ca ceea ce faceati voi mai inainte nu are nici o legatura cu ea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu adevarat mult mai importante pentru mantuirea ta. Citat:
Ce intelegi tu prin "ortho-doxie" si ce inseamna sa fii "fan" la chestia asta? Last edited by AlinB; 26.10.2012 at 17:12:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Orthodoxie inseamna dreapta credinta, a trai cum a trait Hristos. Si a fi fan ... spune-mi tu, tu ai folosit prima data termenul. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Doriana toti gresim dar osutafaraunu a fost banat de n ori si revine mereu aici doar-odoar de o agata un naiv! De aceea lumea s-a cam saturat de el.
Tu nu gresesti cand spui : De unde se vede ca ortodoxia este una si ortodoxismul cu totul altceva...? In biserica sunt si pesti buni si pesti mai putini buni sau chiar rai. Noi nu suntem sfinti cum sunt cei din alte culte (in speciali penticostalii)sau cum spunea o adventista ca ea nu are pacate!(nu cred ca e credinta adventa asa dar asta e partea a doua). Noi avem pacate si gresim de multe ori. P.s dupa ce protestantii si-au pus cruci pe biserici in sedinta comuna(chiar daca inainte aratati cu degetul ca asa ceva e strigator la cer ca iisus nu iubeste crucea)... acum vad o noua moda de a va spune ortodocsi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Hristos este capul unei singure Biserici, iar cea "penticostala" nu face parte din ea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil si eu as face ca el daca ortodocsii ar vorbi prostii despre penticostali; dar sa fie ceva care sa ma supere suficient incat sa ma apuc la cearta ... iar asta e mai greu de gasit in perioada asta. Citat:
Citat:
Doamne ajuta sa-l vad si pe Alin discutand idei si nu oameni! Caci nu pierde nici o ocazie de a personaliza o discutie, cautand detalii vulnerabile din viata altora, desi el evita cu mare atentie sa spuna cel mai mic detaliu despre viata lui.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|