![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
La orele mele de istorie pe când profesorii predau despre perioadele bizantine, uneori când ceva nu prea își are sensul, alternez locul profei devenind astfel un conferențiar consacrat hermeneutic asupra textelor biblice.
După cum îl descrii pare a fi un antagonist implacabil orice i-ai spune. Last edited by myself00; 27.10.2012 at 10:04:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca tot ce mai ramane este rugaciunea pentru luminarea lui si pazirea de la cadere a celor ce il asculta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drept grăit-ai! Dacă va izvorî din inmă, da! |
|
||||
|
||||
![]()
e trist ca un profesor isi impune modul sau de gandire elevilor/studentilor...asat e cea mai mare greseala care o poate face un cadru didactic.
la ce faculta ziceai ca-ti faci studiile?
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va voi spune doar ca il cheama Mihail. Si cine va vrea, sa spuna in inima sa un "Doamne miluieste..." si pentru el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e boala grea. Si cu cat discuta mai mult cu crestini care nu pot sa-i dea raspunsuri potrivite, cu atat mai mult crede ca are dreptate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau facem zicem ca in Pateric : "Daca nu-l zideste tacerea mea, nu-i va folosi nici cuvantul meu" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dialogul teologie-filosofie-știință | laurastifter | Teologie si Stiinta | 1 | 24.04.2012 16:39:48 |
Margelele mataniei podul intre filosofie si Dumnezeu | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 11.11.2011 22:22:29 |
Adevar-Filosofie-Stiinta | nairda | Teologie si Stiinta | 8 | 18.11.2010 09:32:12 |
|