Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2012, 11:35:09
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Ce deosebire este intre creatura domestica din curte, fericita cu troaca plina, si burghezii conformisti care habr nu au avut de unde vine tavalugul, si in 1917, si in 1945, ma intreb si eu?!
Mai multe Crăciunuri prinse.
Citat:
Occidentul nu mai e demult credincios: nici catolic, nici ortodox, nici protestant, nici al altor credinte religioase. Daca era credincios, atunci ar fi existat inca monarhii absolute (a se citi "adevarate"), murdaria de la 1789-1792, 1830, 1848 sau 1871 nu ar fi existat,
Subscriu. O inserțiune, pardon, aserțiune pertinentă.
Pe bune. Dă-i 'nainte că_combați bine.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2012, 12:04:13
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Mai multe Crăciunuri prinse.

Subscriu. O inserțiune, pardon, aserțiune pertinentă.
Pe bune. Dă-i 'nainte că_combați bine.
Merci. Da' nu te mai lua de ticul/stilul fratelui tau Eugen7. :P Nici eu nu inteleg cum ar merge impreuna crearea omului prin tehnici pe care, in afara de Creator, doar rabinii le mai cunosc la modul initiatic (vezi notiunea de "golem" si legenda Marelui Rabin din Praga), cu evoluarea din primate raposate care ar semana, la nivelul cel mai arhaic cu simpatica Tupaia. Insa asta e modul de gandire al dansului, si il respect. Mi-ar placea ca dansul sa imi/ne dea explicatii mai detaliate, nu doar linkuri. Nici unul din voi nu este un lingusitor si cinstitor public de funduri vestice, ca altii. Eu cu burghezii dezgustator de conformisti, care din pacate au ratat Canalul sau Siberia, sau Gulagul, am ce am. Vorbesc serios.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Psihoterapie ortodoxa semilia Resurse ortodoxe on-line 62 15.06.2015 09:38:39
Dragostea creștină, cea mai mare virtute teologică NECTARIE Generalitati 13 25.01.2011 18:01:59
Lumea 100% ortodoxa coralina Generalitati 103 10.10.2010 20:42:28
Fratia Ortodoxa mihailt Biserica Ortodoxa Romana 10 04.08.2008 22:19:41