Citat:
În prealabil postat de Hartford
Of Mirela eu zic sa te muti de acolo orice ai gasi e mai bine cu mai putin si in liniste decit cu mai mult si cu frica in san. Acum nu sintem in safe niciunde e adevarat dar pe linga ape e sansa mai mare sa fii in pericol.
Imi pare bine ca nu ai fost afectata ca ce vad la tv ma ingrozesc si stiu ca sint f multi romani in partea afectata in NY.
|
Nu sunt bani pentru mutare, decât în baza unui job. Am încercat ceva în LA, dar n-a ieșit. Și să nu crezi că am cine știe ce pretentii, chiar sunt dispusa sa scad sub $25/hr. (În domeniul meu cele mai multe slujbe sunt totuși în NYC Metro Area, apoi Los Angeles și San Francisco). Aici unde stau este destul de la adapost de intemperii, nici anul trecut când a fost uraganul Irene nu am avut cine știe ce pagube (îți dai seama că nu stau în cine știe ce zonă de lux, în Manhattan, sau lângă plajă, s.a.m.d.).
Doamna Ica, Ștefan_Florin, vă mulțumesc că v-ați gândit la noi. Suntem bine sănătoși, slava Domnului !
Aici la New York așteptăm acum să se rezolve cu transportul public - care este suspendat de duminică după amiază. Se pare că vor fi necesare 4-5 zile până când să se dea drumul la metrou, pentru că șapte tunele și unele statii au fost inundate. Poate transportul de suprafață să se reglementeze ceva mai devreme (însă legătura cu Manhattan-ul se face numai prin metrou). Mai sunt ceva probleme și cu furnizarea energiei electrice, dar se face tot posibilul să se remedieze repede. Parcurile publice sunt închise, deși mai sunt unii care fac pe vitejii și se aventurează pe acolo. Primarul NYC, Mike Bloomberg și echipa sa au fost la înălțime pe tot parcursul evenimentelor.
În New Jersey am auzit că cele 3 reactoare nucleare au fost oprite, pentru a se preveni o eventuală dramă ca aceea din Japonia (de anul trecut, sau acum doi ani, nu-mi amintesc exact).