![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt vorbitor de limba romana, tu..? |
|
|||
|
|||
![]()
Cum unde?!? Intre randuri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ironie gratuita. Poti mai mult de atat, Aline!
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, am inteles, ca in faza aia "vad sunete"..
Cred ca de acum ne-am intrecut cu gluma. Inca o data, valabila si afirmatia anterioara cu "cipuri" care iti da imaginatie iesita din comun. Last edited by AlinB; 31.10.2012 at 17:10:52. |
|
||||
|
||||
![]()
da, a inceput. Exemple sunt nemumarate pe net. In state gasim exemple suficiente: de la accesul in cluburi pana la bolnavii de alhzeimer.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum poti anula printr-un cip efectul botezului? Noi nu consideram ca efectul botezului e anulat nici macar la acei ortodocsi care trec la secte, sau fac diferite pacate(deci unt robi ai pacatelor, inplicit ai diavolilor care stau in spatele pacatelor). Asadar, cum poate un dispozitiv sa inlature efectul botezului? Care e legatura directa intre cip si lepadare in stadiul actual? Daca ar fi sa proiectam linia inceputa acum cativa ani buni, prin cnp undeva in viitor e f posibil ca o societate laica desacralizata sa se intoarca impotriva lui Dumnezeu. Prin decaderea naturii umane, adica pervertirea prin inmultirea pacatului omul s eleapda de Hristos.Asta a facut-o din totdeauna.Doar ca acum procentul celor care il hulesc si batjocoresc cele sfinte e mult mai mare.Deci in mod sigur vb de o apostazie, dar nu cred ca prin aceeptarea actelor ci mai degraba prin acceptarea pacatelor care se nasc intr-un trup imbuibat, invatat cu comoditatea, cu confortul. Deci comoditatea la care ne indeamna sistemul e cea pierzatoare de suflet. Alternativa la rugaciune si la o viata de jertfa e comoditatea, cultivarea placerii. Caci asa cum s-a vazut si pe alte topicuri, sarim ca arsi atunci cand cineva ne zice ca contraceptia e un pacat, si suntem datori sa aducem pe lume atati copii cat trimite Domnul. Omul se revolta: pai, ce, el e prost sa se chinuie cu copiii? sa nu doarma noptile? sa se speteasca muncind incercand sa le acorde strictul necesar? Sa planga la rugaciune atunci cand copilul ii este bolnav? Sa se priveze de placere, anuland responsabilitatea? Aici isi fac salaj dracii, in comoditate(recomand cu caldura filmul Ostrovul, in special secventa cu plapuma si cizmele confortabile ale egumenului). Indemnul pr Iustin era clar: incercati sa traiti o viata simpla, multumindu-va cu putin, respectand poruncile Domnului. Dar noi mai vrem asa ceva? Sa fim seriosi.....prea e dulce si placut mirositor pacatul...prea ne place ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si cei care au cipuri in corp ptr.intrare in cluburi sau din motive medicale, mai au sau nu mai au sansa la mantuire? Sa presupunem ca un englez are cip in brat ptr. cluburi si descopera ortodoxia si vrea sa se botezeze si sa duca o viata ortodoxa. Il va impiedica acel cip din brat la mantuire?
Last edited by Laura19; 31.10.2012 at 19:29:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit scris undeva ca, daca i s-a implantat cuiva cip fara acordul sau, nu i se socoteste pacat. Pacat este atunci cand accepta el insusi numarul in locul numelui de Botez.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica cipul in sine nu e pacat. Poti sa il ai, daca e fara voia ta, nu e pacat.Dar daca il pui cu voia ta el epadare de Hristos. Deci de ce e lepadare acceptarea cipului? Ptr ca inteleg ca simpla acceptare e pacat, nu existenta lui. In ce conditii e lepadare? cand ti se cere sa iti pui cipul, acceptarea lui insemnand consimtamantul tau de a te lepada de Hristos, si de a calca in picioare valorile crestine? Personal, nu cred ca iti va spune nimeni: renunti la numele de Ioana ca sa te numesti 223850? atunci, da, ar fi o problema. Daca e un instrument al diavolului inseamna ca purtarea lui, indiferent de circumstanta e pacat. CA si cu pacatul: cu voie sau fara voie, tot pacat este.Dar doar daca il accepti e pacat, daca esti obligat sa il faci, sau ti-l pune cineva fara voia ta nu mai e pacat. Imi vine in minte pacatul avortului. Avortul e pacat, indiferent ca il faci voit sau nevoit.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 31.10.2012 at 19:33:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|