Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.11.2012, 11:51:04
gheorghie's Avatar
gheorghie gheorghie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Basarabia/Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

eu m-am facut o lista cu argumente contra si pro faisbuc ca sa vad daca se merita sa-l mai am sa nu.

CONTRA feisbuc:
-prietenii adevarati te suna si nu te uita. nu cei care ii ai lista de prieteni.
-mai rarut si mai dragut. prefer sa ma intalnesc o data in an cu un amic sa ne imbratisam sa depanam amintiri sa fiu bucuros ca-l revad, decat sa ne scriem zilnic intrebari de genu- salut ce faci? -Bine, tu ce faci?-SI eu bine, ce-ai mancat azi? etc..
- faisbucul distruge abilitatea oamenilor de a purta o discutie fata-n fata cu cineva.
-e un amalgam de ispite
-o pierdere mare de timp
-provoaca dependenta.te lasi foarte greu de el- eu de 6 ori mi l-am inchis pana am zis ca e definitiv.
-prin el se incearca manipularea oamenilor in masa
-ma distragea de la cursuri si de la seminarii
-prin faisbuc unepori se creeaza o identitae falsa a omului chiar daca nu-si da seama uneori

Pro fasibuc:
- aflu cand e marsul biciclistilor si pot sa-mi planific timpul in asa fel incat sa particip si eu
- imi vin stiri in fiecare dimineata de pe site-urile de specialitate pe care le puteam citi, admira alaturi de cana de ceai sau cafea..

deci 9 contra 2 in favoarea argumentelor contra. si l-am inchis definitiv.
stirile le primesc pe mail iar marsul biciclistilor il aflu de pe anunturile de pe strada, oricum is destul de mari afisele si is destul de citibile.
Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări.
Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..."
Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI

http://blogulugicu.blogspot.com/
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? mariusfanea Intrebari utilizatori 2 18.12.2012 12:59:56
Cont pe Facebook pro/contra? caty_deea Generalitati 23 15.08.2011 19:29:00
Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook cocacoc Generalitati 65 11.08.2011 14:52:50
Facebook ? podariuv Intrebari utilizatori 24 11.06.2010 15:15:23