![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu aude gandurile dar le poate ghici foarte bine...sunt oameni care iti pot ghici ganduri sau sa-si dea seama de anumite chestii...pai daca ei pot de ce nu ar putea "aghiuta"?
eu de ex. acu vreo 6 ani in urma un bun prieten de al meu a intrat la mine in camera si dupa cum a inchis usa, dupa cum sa asezat in pat, dupa cum a oftat, mi-am dat seama ca are probleme cu preten'sa si asta fara sa-mi spuna vreo'data ca se intalneste cu cineva... deci daca eu am reusit de ce nu ar putea cineva, adica cel rau, care e mult peste intelegerea si imaginatia noastra?
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Goneste gandurile | costel | Generalitati | 76 | 17.07.2013 22:18:26 |
Biserica Ortodoxa si influenta ei in societate | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.09.2012 21:11:45 |
Influenta daunatoare a practicii yoga asupra trupului si a mintii | Blancheee | Intrebari utilizatori | 5 | 21.05.2010 11:50:33 |
lupta cu gandurile | consuela | Generalitati | 81 | 28.09.2009 16:42:13 |
influenta faptelor crestinului asupra duhovnicului | o_copila | Preotul | 0 | 24.05.2007 19:48:20 |
|