![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Fotbalul tot fotbal e...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand omul injura uita, atat de chipul lui Dumnezeu din el, cat si din semeni. De aceea, orice injuratura este unita cu pacatul luarii numelui Domnului in desert.
Injuratura este o pervertire a darului cuvantului, care ni s-a dat spre viata. Prin ea, cu gandul sau cu limba, cuvantam spre moarte. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa faptul ca injuraturile sunt impotriva invataturilor crestine, mi se pare o lipsa totala de educatie sa vorbesti astfel. Indiferent de sex. Recunosc ca faptul ca nu injur nu se datoreaza atata credintei, cat faptului ca nu ma pot vedea scazand la acest nivel. Simplul gand ca eu n-am auzit injuratura la mine in casa, ca nici parintii si cu atata mai putin bunicii, nu i-am auzit vorbind asa, nici eu nu pot sa am un asemenea comportament.
Numai oameni slabi, needucati si extrem de frustrati, rabufnesc folosind cuvinte vulgare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cu toata educatia ta... acolo unde nu functioneaza ratiunea trebuie sa aplici militaria!
|
|
|||
|
|||
![]()
Intre barbati poate e mai comuna practica. Dar o adevarata doamna, nu se preteaza la asa ceva:)
|
|
||||
|
||||
![]()
intrati intr-o sectie de croitorie unde lucreaza NUMAI femei si acultati 5 minute CUM se discuta acolo. Din 5 expresii, 3 sunt injuraturi
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa ca sunt foarte multe femei care comunica intr-un mod vulgar. Dar eu, personal, nu fac asa ceva si nici nu am legaturi de prietenie cu astfel de fete. In afara de aspectul crestinesc, femeile care nu injura, au o astfel de atitudine demna, deoarece sunt interesate de imaginea si statutul lor in societate. Un anumit loc de munca, un anumit colectiv si in primul rand familia, sunt aspecte ca impun o anumita prestanta. Cum poti fi tratata ca o doamna de catre barbati, cand tu ca femeie vorbesti ca un birjar?
|
|