Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2012, 23:31:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Eu am intrebat altceva: in ce va consta pecetea lui Antihrist, daca spuneti ca nu va fi cipul?
Dar anul Parusiei nu vrei sa-l stii?
Vechi 06.11.2012, 23:38:54
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar anul Parusiei nu vrei sa-l stii?
Daca nu stii raspunsul, atunci cum de nu esti de acord ca e vorba de cip?!?
O intrebare nu se raspunde cu alta intrebare, Aline!
Vechi 07.11.2012, 00:06:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
O intrebare nu se raspunde cu alta intrebare, Aline!
Dar tu stii anul Parusiei?
Daca nu-l stii, de unde stii ca e vorba de cip?
Vechi 07.11.2012, 08:22:43
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Au, văd că discuția despre cip a ajuns la "the next level".

Primul nivel ar suna cam așa: "Eu am un spiriduș mic, verde, invizibil și gigantic la mine în dulap" - "Nu te cred, demonstrează ceea ce susții".

La al doilea nivel, discuția se transformă în: "Dacă nu mă crezi, demonstrează TU că spiridușul mic, verde, invizibil și gigantic se află în altă parte decât la mine în dulap ! Vezi ?! Nu poți să spui unde este spiridușul ! Deci am avut dreptate, este la mine în dulap!"
Vechi 07.11.2012, 09:30:48
Miha-anca
Guest

Implicit

Credeam ca putem discuta serios despre o problema serioasa.
In lipsa unui raspuns, mai buna e tacerea, domnilor!

"Iar dimineața ziceți: Astăzi va fi furtună, pentru că cerul este roșu-posomorât. Fățarnicilor, fața cerului știți s-o judecați, dar semnele vremilor nu puteti!" (Matei 16, 3)
Vechi 07.11.2012, 12:10:23
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Credeam ca putem discuta serios despre o problema serioasa.
In lipsa unui raspuns, mai buna e tacerea, domnilor!

"Iar dimineața ziceți: Astăzi va fi furtună, pentru că cerul este roșu-posomorât. Fățarnicilor, fața cerului știți s-o judecați, dar semnele vremilor nu puteti!" (Matei 16, 3)
Subscriu. Asa a fost si pe vremea lui Noe. Cei care il luau in ras pe Noe din cauza ca-si facea corabie s-au inecat cand a venit potopul.

Nu toti vor sa inteleaga ce se intampla. Acestia ar face mai bine daca ar studia cu atentie materialele existente pe aceasta tema. Nu stiu daca ironia le va fi cu adevarat de folos.

Sa ne gandim ca, poate, exista crestini care vor sa inteleaga ce se intampla in aceste vremuri. Al cui interes este acela de a li se ascunde adevarul?
Vechi 07.11.2012, 12:27:36
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sa ne gandim
Să ne gândim că trăim într-o perioadă desacralizată, în care nevoia de reevanghelizare a celor de lângă noi este mai mare decât oricând.

Și să ne mai gândim ce deserviciu uriaș facem Bisericii și Evangheliei dacă le prezentăm ca pe un club de aiuriți care cred că diavolul se ascunde într-un dispozitiv electronic !

Pentru fiecare tânăr care n-a beneficiat de educație religioasă și care este îndepărtat de Biserică de imaginea fantasmagorică și anticreștină pe care o proiectează sectele cipiste deghizate în Ortodoxie va răspunde cineva.

Revin cu întrebarea la care n-ați binevoit să-mi răspundeți: care Sfânt al Bisericii a vorbit despre cipuri, și care document oficial al Bisericii a susținut că cipurile au vreo legătură cu pecetea fiarei din Apocalisă ?

A, niciunul ? Atunci de ce nu ascultați de Biserică ?!
Vechi 07.11.2012, 21:02:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Subscriu. Asa a fost si pe vremea lui Noe. Cei care il luau in ras pe Noe din cauza ca-si facea corabie s-au inecat cand a venit potopul.
Acelasi argument l-ar putea folosi si un client al cabinetului de psihiatrie.
Asta nu inseamna ca ce crede el cand uita sa-si ia medicamentatia, se va intampla in realitate.

Citat:
Sa ne gandim ca, poate, exista crestini care vor sa inteleaga ce se intampla in aceste vremuri. Al cui interes este acela de a li se ascunde adevarul?
Sau al cui interes este acela de a li se vinde gogosi, impodobite frumos cu trimiteri la citate care nu exista?
Vechi 07.11.2012, 13:00:39
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Implicit

Citat:
Dupa acest principiu ar trebui sa o ascultam si pe Ellen White, sau Miller, sau alti "profeti". Si ei, chipurile, au descifrat semnele vremurilor.

Atunci cand Biserica va pune in discutie acest subiect probabil ca va fi momentul sa ne concentram asupra lui. Noi stim ca puterile iadului nu vor birui Biserica Domnului, ne-a spus-o Insusi Domnul Nostru. Deci, daca ramanem in Biserica si ne vom stradui din toate puterile sa implinim poruncile Domnului, nu avem de ce sa ne temem.
Vechi 07.11.2012, 14:12:40
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Dupa acest principiu ar trebui sa o ascultam si pe Ellen White, sau Miller, sau alti "profeti". Si ei, chipurile, au descifrat semnele vremurilor.

Atunci cand Biserica va pune in discutie acest subiect probabil ca va fi momentul sa ne concentram asupra lui. Noi stim ca puterile iadului nu vor birui Biserica Domnului, ne-a spus-o Insusi Domnul Nostru. Deci, daca ramanem in Biserica si ne vom stradui din toate puterile sa implinim poruncile Domnului, nu avem de ce sa ne temem.
Daca nu ma insel Ellen White s-a desprins din Biserica Catolica, respectiv Protestanta, nu? Asa ca fiecare cu ale lui, cutunutu.
Nici o grija, nu ne inspiram noi de la protestanti sau neoprotestanti. Avem invatatura ortodoxa si asta ne e suficient, caci este Credinta Adevarata.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56