![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Amin frate!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ati putea detalia putin, v-as fi recunoscator. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mi se pare de neinteles atitudinea acestei Andra_07. consider, ca orice crestin ortodox practicant o fost macar o data in viata lui la o manastire, pentru a discuta duhovniceste cu maicutele sau cu calugarii de acolo (ori toti acestia au ca vot fecioria pana la moarte!); cum poti sa vii sa spui, cu atata nonsalanta, ca nu cunosti pe nimeni care sa fie corespunzator normelor ortodoxe? mi se pare scandalos! chiar asa? nu exista deloc in Ortodoxie crestini care sa traiasca in castitate? (unii pana la casatorie, altii toata viata devenind monahi). Dar sunt atatea manastiri, ca sa nu mai vorbesc de cei care nu se calugaresc, dorind casatoria, totusi nu pacatuiesc comitand curvie! Daca mediul in care traim este unul lumesc, totusi, putem vizita manastiri, nu? Cum sa vii sa spui ca nu poti cunoaste astfel de persoane? Mi se pare o palma data cu rautate religiei noastre, sincer acum, no! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
totuși un forum creștin nu poate tolera niște atitudini păcătoase ca fiind bune! tu asta faci, și ți-am mai spus-o, deci nu te mira că sunt useri care te trag nițel de urechi! te superi, pentru că te simți cu musca pe căciulă...în cazul de față, vrei ca tăt forumu' să zică cum zici tu, că nu-i bai dacă ai o relație dintr-ălea...ce! doar tătă lumea o face, nu? Citat:
numa că Ponta vi-o cam tăiat fondurile pentru cercetare...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa o mai spui o data ca sa priceapa!
|
|
||||
|
||||
![]()
Daaa, desigur, dar astea sunt si recomandarile Bisericii, sa nu discutam care cumva in mediul nostru, despre virtute, curatie, infranarea poftelor, cum o sa discutam de astea? cel mai bine, trecem direct la treaba adica la pacat, apoi daca cineva ne povatuieste ca nu am ales calea cea buna, sarim in sus, ca ce, cum?
Nimeni nu discuta de viata proprie, dar poruncile Bisericii trebuie expuse, discutate, comentate, noi vorbim principial, nu particularizam. Eu personal am auzit barbati afirmand ca Biserica invata sa ne infranam. Nimeni nu a comentat viata proprie. Dar daca tu nu ai auzit pe nimeni vorbind despre faptul ca Biserica ne invata sa fim virtuosi, ai o maaare problema! |
|
|||
|
|||
![]()
Toti am auzit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Scuza-ma, esti ortodox?
Un ortodox ar sti ca Biserica ortodoxa invata adeseori cum sa fim curati si neprihaniti. Despre astfel de lucruri se discuta. Nu se tace. Ca daca toti tacem, preotii tac, toti tac, cine cum ar primi invatatura? Andra_07 se pare ca nu prea a citit materiale scrise despre tema fecioriei. Gaseste in site-urile ortodoxe, inclusiv acesta. Doar sa vrea sa caute. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|