![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule, va anunt ca voi raporta administratorului acest mesaj pe care l-ati scris. Nu aveti voie sa defaimati preotii religiei ortodoxe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E ciudat ca nu ati comentat nimic la afirmatia: Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu știm, te miri?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=NVQf2Fn2CL0 o fi si multa plictiseala... |
|
||||
|
||||
![]() pai, nu am nimic cu UNNOOM, ma bucur ca a scapat de adventisti (desi nu-s lamurit daca a devenit sau nu ortodox, se pare ca nu!), dar a hartuit-o in cel mai urat mod pe "bizantina", sugerandu-i sa nu se spovedeasca la preotul din localitatea ei, in eventualitatea ca acea localitate este mica, deoarece, atentie, este riscant pentru ca preotul poate sa divulge taina spovedaniei, beat fiind, pe sub mese????? cum poti scrie asa ceva???!!! si tot el ii reproseaza "bizantinei" sa-i fie rusine! i-am trimis un mail de incurajare "bizantinei", dar tanara surioara a noastra a decis sa paraseasca definitiv acest forum, deoarece a fost jignita de catre acest individ si mi-a marturisit ca ii curgeau lacrimi pe obraz cand raspundea la mail ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cornel
Cunosc fete care au spus iubitilor lor ca nu sunt virgine si acestia le-am parasit. Am dorit sa ma retrag din discutie... dar daca nu pot face asta, voi argumenta: cunosc un caz real... si ma refer la ce am zis despre riscurile de a te expune in mediul tau social (si cu asta am incheiat). Singurul lucru pentru care imi cer scuze este exprimarea nepotrivita sau dura. Last edited by UNNOOM; 13.11.2012 at 09:48:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
faptul descris mai sus e treaba lor, decizia lor; cazuri si cazuri, unii accepta fete care si-au pierdut virginitatea, altii nu. totusi, asta nu te disculpa de atacul adus Bisericii ortodoxe, preotilor ortodocsi si "bizantinei", pe care ai jignit-o grav. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Am dorit sa ma retrag din discutie... dar daca nu pot face asta, voi argumenta: cunosc un caz real... si ma refer la ce am zis despre riscurile de a te expune in mediul tau social " ( N-am mai folosit cuvantul preot intentionat! dar te intreb... daca ai fi in locul meu, ce concluzie ai trage daca cand ai intalni o astfel de situatie? ai avea incredere in acel preot? ... Nu atac functia de preot, iti vor da un exemplu echivalent ca sa iti dai seama la ce ma refer: psihologii sunt obligati sa pastreze secretul clientilor dar in liceul pe care l-am urmat o colega de clasa a spus psihologului o problema de-a ei mai spinoasa. Sa trezit ca aude de la un profesor ceea ce a zis psihologului... de asemenea acel profesor i-a a zis "vezi ca esti proasta?". Evident incidentul a fost aflat de tot liceul... si unii si-au pierdut increderea in acel psiholog. Acum fac o afirmatie: daca sunteti la scoala, nu va spuneti problemele spinoase psihologului din scoala voastra, mergeti mai bine la un cabinet privat! Si de asemenea suparati-va fiindca v-am spus sa nu va duceti cu problemele intime la psihologul din scoala voastra ci la unul care nu stie cine sunteti si din ce scoala sunteti! ) Daca tot ma acuzi, acuza-ma inteligent! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|