![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru linistea in familie trebuie sa citesti Psalmul 37 din Psaltire. Citit zilnic sau cand vezi ca se "involbureaza apele". Daca ai certuri in familie numai intr-o anumita zi (miercuri sau vineri) se citeste Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului - pentru ziua de miercuri iar pentru ziua de vineri Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poti spune si preventiv Psalmul 37 si vei vedea ca nu mai ai certuri in familie. O sa va dau si o rugaciune pentru implinirea unei dorinte.
Se spune noua zile de marti,si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare sfintita sau cea de la inviere, cu care ai venit acasa. SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum....../aici se spune dorinta. Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Apoi se spune 1 ori - Tatal nostru 3 ori -Bucura-te Marie,cea plina de har,Domnul este cu tine.Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre.Amin. Sf.Marta ,roaga-te pentru mine si familia mea. Multi spun ca li s-a indeplinit cererea inainte de a termina cele 9 marti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt peste treizeci de acatiste Ortodoxe ale Maicii Domnului , de folos pentru noi si familia noastra , pentru cei aflati in vrajba si diferite nevoi !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei | ElisabetaM | Generalitati | 2 | 12.06.2011 19:12:49 |
Sfestania, binecuvantare pentru familie si casa | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 14:23:03 |
Obama premiul Nobel pentru pace | luchian | Generalitati | 36 | 16.10.2009 00:51:20 |
|