Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Propun ca geocentristii sa mearga pe jos, sau sa dea in judecata cefereul. Cum de ce? pai nu vedeti ca saracii copaci alearga si trudesc sa ajunga trenul la timp, si fraierii de calatori imbogatesc caile ferate! Nasol, domnilor. Sa facem si un raport la (varza de) Bruxelles, cum ca coruptia tre' monitorizata.
Cum merg copacii si trenul sta, asa Soarele se invarte in jurul Terrei. Care Terra, a propos, este si ramane planeta, si daca face Badulescu minuni.
|
1. Citeaza-mi o instanta de judecata care a acuzat legionarismul de crime impotriva umanitatii. Daca nu, iti pot cita eu instantele nationale si internationale care l-au achitat de antisemnitism si chiar de fascism.
2. Cand te aflii in tren, intamplarea face ca SIMTI ca esti in miscare. Conform biologiei, aici sunt implicate caile ascendente ale sensibilitatii, proprioceptice, constiente (de simt al pozitiei). Cu un asa sistem nervos a fost inzestrat omul. Cand stai frum pe camp si privesti cerul...altfel se pare ca lucreaza aceste fascicule nervoase. Adica, pamantul face o miscare atat de ... inceata si discreta, incat nici nu bagam de seama, in timp ce vedem cerul cum aproape alearga...
3. Esti cel mai bun exemplu pe care il pot da lui catalin2 ca sa intelegea la ce m-am referit. Esti unul dintre nebunii care arati cu degetul.
Si, apropos, ar fi bine sa-ti analizezi mai atent semnatura. Un barbar spintecator de popoare nu poate lua postura unui teolog, asa cum tu nu poti lua infatisarea unui om normal. Genghis Han vs. Corneliu Zelea Codreanu... daca la asta s-ar rezuma si disputa noastra, ar fi un barbar care a ridicat o generatie la razboi vs. un om care a ridicat o generatie la rugaciune.