![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ci v-am scris sa n-aveti niciun fel de legaturi cu vreunul care, macar ca isi zice "frate", totusi este curvar, sau lacom de bani, sau inchinator la idoli, sau defaimator, sau betiv, sau hraparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sa mancati. (1Cor.5:11)
Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu. (Efes.5:5) Vegheati sa nu fie intre voi nimeni curvar (Evr.12:16) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te baza pe asta. E vorba de căință. SINCERĂ!!
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
despre Maria Magdalena stiam ca Domnul a scos 7 demoni, nu stiu sa fi fost desfranata era un singur talhar care s-a pocait nu are a face toti acestia s-au pocait, DUPA CARE au primit iertarea pacatelor. "mergi si nu mai pacatui" iti suna cunoscut? a...nu prea ai citit, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar să fii ironică și să răspunzi urât unor persoane mai în vârstă ca tine (cum e dl. Urs), văd că te pricepi de minune!
|
|||
|
|||
![]()
Nici domnul Urs, nu se exprima prea amabil, sa zicem. De aceea consider, ca ar putea sa se gandeasca serios sa realizeze un forum al dansului. Sincer, nu am fost ironica. Acolo poate discuta exact cu colectivitatea dorita de dansul, fara a deranja pe nimeni si fara a fi deranjat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, d'soara "writer" si-a schimbat se pare ID -ul pe forumul de unde veniti, nu schimbati si dvs. numele "papusii"? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cine ce si-a schimbat si ce trebuie sa-si mai schimbe, ca nu te-am inteles. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|