Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2012, 15:46:26
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, NU am vazut in Calendarul Crestin Ortodox trecut numele lui Mihaita (EX regele) deci cum zici tu ca este "sfant" iar Adevarul este UNUL SINGUR: Iisus Hristos si NU Mihaita asta al tau
Iarta-ma, stefane... Dar tie ti se pare normal tipul asta? Eu sunt un pic cam nou, ca membru si... mi se pare putin bizar...
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Vechi 13.11.2012, 16:01:38
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Geocentristii au obsesia (a)normalitatii altor oameni. Colegul Vsosvivivi...etc. e foarte, excentric, uneori amuzant, alteori bolovanos, dar nu esti dumneata in nici un drept sa judeci mintile altora. Ai stofa totalitara, si tocmai de aceea spun urmatoarele: as fi incantat sa aflu cum te-ai descurca intr-un lagar pentru extremisti si teroristi, gen Guantanamo. Pariez ca intr-o saptamana ti-ai vedea Facatorul.
Sincer, o spun: pacat ca nu au disparut toti legionarii in lagarele comuniste! Si la fel si burghezii. Deasemenea, sper ca apologetii teoriilor conspirationiste, obsesiilor antisemite si mistice sa aiba aceeasi soarta.
Comunistii au fost prea blanzi, prea ineficienti. Mare prostie sa condamni doar la puscarie grea. Pentru ce faceau aiuritii aceia misticarzi, precum si exploatatorii omului de catre om, pedeapsa trebuia sa fie unanim una singura: cea capitala.
Vechi 13.11.2012, 16:47:11
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Geocentristii au obsesia (a)normalitatii altor oameni. Colegul Vsosvivivi...etc. e foarte, excentric, uneori amuzant, alteori bolovanos, dar nu esti dumneata in nici un drept sa judeci mintile altora. Ai stofa totalitara, si tocmai de aceea spun urmatoarele: as fi incantat sa aflu cum te-ai descurca intr-un lagar pentru extremisti si teroristi, gen Guantanamo. Pariez ca intr-o saptamana ti-ai vedea Facatorul.
Sincer, o spun: pacat ca nu au disparut toti legionarii in lagarele comuniste! Si la fel si burghezii. Deasemenea, sper ca apologetii teoriilor conspirationiste, obsesiilor antisemite si mistice sa aiba aceeasi soarta.
Comunistii au fost prea blanzi, prea ineficienti. Mare prostie sa condamni doar la puscarie grea. Pentru ce faceau aiuritii aceia misticarzi, precum si exploatatorii omului de catre om, pedeapsa trebuia sa fie unanim una singura: cea capitala.
Da, să le dea butelin de capitală, buletin de București.

'Nu răsplătiți răul cu rău întărâtându-vă și pizmuindu-vă între voi căci și ateii se iubesc între ei, voi iubiți pe vrăjmașul vostru, pe Iisus Hristos, căci defapt Iisus este singurul vostru vrăjmaș Adevărat, restul se prefac ca să capete slavă de la oameni, sau nu patimile voastre le iubiți voi cel mai tare de la gLume?' citat aproximativ din sf. ap. Pavel. (un sfânt ce a suferit pedeapsa capitală, căci era cetățean roman, altfel ar fi fost răstignit ca sf. Petru)

Last edited by vsovivivi; 13.11.2012 at 16:50:38.
Vechi 13.11.2012, 18:11:44
LgMihail's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Parca ti-am spus ceva... In ceea ce te priveste avem ce discuta dupa ce inveti de ce catolicii nu sunt crestini. Dincolo de asta, citeste-ti te rog atent mesajele, apoi pe ale mele...si dupa aceea decide singur care este extremistul. Potrivit raspunsului tau imi voi da seama si de ratiunea pe care o mai deti. In caz ca se dovedeste ca nu o mai ai, nu voi astepta concluziile asupra catolicismului. In caz ca o ai, voi astepta cu placere, ignorandu-te pana atunci.

Haide totusi sa te ajut. Te-ai declarat catolic. Apoi afirmi "comunistii au fost prea blazi .... pedeapsa trebuia sa fie capitala". Nu ai - ierata sa-mi fie osandirea - nici o treaba cu crestinismul. Asa ca te invit, respectuos, sa te abti. Si asa esti pe langa subiect. Mirosul de tamaie sperie pe draci, iar nu pe oameni.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Vechi 13.11.2012, 20:54:10
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LgMihail Vezi mesajul
Iarta-ma, stefane... Dar tie ti se pare normal tipul asta? Eu sunt un pic cam nou, ca membru si... mi se pare putin bizar...
Vsovivivi face parte din grupul de la Pucioasa, Noul Ierusalim, eu asa am inteles.
Vechi 14.11.2012, 13:33:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Vsovivivi face parte din grupul de la Pucioasa, Noul Ierusalim, eu asa am inteles.
N-ai înțeles bine, eu n-am fost acolo niciodată și am întâlnit în Cluj doar o fată studentă care mai merge pe la sărbători pe la Pucioasa la Noul Ierusalim și am discutat cu ea despre toate, însă firește că sunt cu ei, sufletește, moral, în Duhul și îi iubesc din toată inima chiar dacă nu i-am cunoscut personal pe niciunii, îi iubesc după datorie și după proorocia pusă de ei pe net căci ei sunt copiii cei buni ai lui Dumnezeu din vremurile de azi.

Eu locuiesc în Cluj-N acuma după ce m-am mutat aici dintr-un orășel din Bihor.

Last edited by vsovivivi; 14.11.2012 at 13:38:20.
Vechi 15.11.2012, 11:20:50
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
N-ai înțeles bine, eu n-am fost acolo niciodată și am întâlnit în Cluj doar o fată studentă care mai merge pe la sărbători pe la Pucioasa la Noul Ierusalim și am discutat cu ea despre toate, însă firește că sunt cu ei, sufletește, moral, în Duhul și îi iubesc din toată inima chiar dacă nu i-am cunoscut personal pe niciunii, îi iubesc după datorie și după proorocia pusă de ei pe net căci ei sunt copiii cei buni ai lui Dumnezeu din vremurile de azi.
Eu locuiesc în Cluj-N acuma după ce m-am mutat aici dintr-un orășel din Bihor.
Acum am inteles, esti doar un simpatizant, altfel mergi la biserica ortodoxa. Atunci e un lucru bun.
Vechi 15.11.2012, 16:16:37
Banned

Implicit

Citat:
Acum am inteles, esti doar un simpatizant, altfel mergi la biserica ortodoxa. Atunci e un lucru bun.
Iar n-ai înțeles! Un lucru mai bun ar fi dacă m-aș duce nu numa la biserica ortodoxă ci dacă m-aș duce de fiecare sărbătoare mai importantă pe la ei ca să-i iau drept exemplu căci Mângâietorul este asupra lor.

Tu ai înțeles că-s sectanți sau eretici când eu ți-am zis că-s sfinți și prooroci!

Deci tu înțelegi mereu, de frică, doar ceea ce te-a păcălit un nene rău negru ca o neghină și ascuns sub haină de biserică și care a fost seperiat și el că va vi dat afară și de aia a 'crezut' el și a dat mai departe știrea: că cică el împreună cu înscăunatul mamoniac al gLumii e bun și Dumnezeu e rău și că cică nu L-a trimis pe Fiul Său din mila Maicii la oameni.

Deci dacă tu nu vrei să pricepi ce scriu eu la modul sincer ci tu știi mai bine ce vrei să înțelegi căzând printre rânduri în patima ta eu nu te pot opri. Însă trebuie să te corectez mereu căci viclenia răutății nu te lasă în pace ca să stai liniștit, te pune să te ispitești.
Vechi 15.11.2012, 16:19:08
Banned

Implicit

Citat:
Iar n-ai înțeles! Un lucru mai bun ar fi dacă m-aș duce nu numa la biserica ortodoxă ci dacă m-aș duce de fiecare sărbătoare mai importantă pe la ei ca să-i iau drept exemplu căci Mângâietorul este asupra lor și a bisericii lor.

Tu ai înțeles fie că-s sectanți sau eretici sau despărțiți sau fără ierarhie sau ce știu eu ce alte invenții când eu ți-am zis de ei că-s sfinți și prooroci!.. iar tu îmi bagi mereu neghinele și vicleniile și părerile tale ca și cum aș fi prieten eu cu ele.

Deci tu înțelegi mereu, de frică, doar ceea ce te-a păcălit un nene rău negru ca o neghină și ascuns sub haină de biserică și care a fost seperiat și el că va vi dat afară și de aia a 'crezut' el și a dat mai departe știrea: că cică el împreună cu înscăunatul mamoniac al gLumii e bun și Dumnezeu e rău și că cică nu L-a trimis pe Fiul Său din mila Maicii la oameni.

Deci dacă tu nu vrei să pricepi ce scriu eu la modul sincer ci tu știi mai bine ce vrei să înțelegi căzând printre rânduri în patima ta eu nu te pot opri. Însă trebuie să te corectez mereu căci viclenia răutății nu te lasă în pace ca să stai liniștit, te pune să te ispitești.

Îmi cer iertare pentru repetarea mesajului, dar mi-a făcut figura netul, căci prima oară postase deși se blocase iar când am mai dat odată a postat din nou.

(O fi întărit Dumnezeu în stilul Său cu Adevărat Adevărat zic vouă, deci Amin.)

Last edited by vsovivivi; 15.11.2012 at 16:45:22.
Vechi 15.11.2012, 17:37:59
LgMihail's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Iar n-ai înțeles! Un lucru mai bun ar fi dacă m-aș duce nu numa la biserica ortodoxă ci dacă m-aș duce de fiecare sărbătoare mai importantă pe la ei ca să-i iau drept exemplu căci Mângâietorul este asupra lor și a bisericii lor.

Tu ai înțeles fie că-s sectanți sau eretici sau despărțiți sau fără ierarhie sau ce știu eu ce alte invenții când eu ți-am zis de ei că-s sfinți și prooroci!.. iar tu îmi bagi mereu neghinele și vicleniile și părerile tale ca și cum aș fi prieten eu cu ele.

Îmi cer iertare pentru repetarea mesajului, dar mi-a făcut figura netul, căci prima oară postase deși se blocase iar când am mai dat odată a postat din nou.

(O fi întărit Dumnezeu în stilul Său cu Adevărat Adevărat zic vouă, deci Amin.)
Mai lasa-ma cu toti ereticii tai! Ce fac nebunii de la pucioasa? Si-au facut o alta biblie si invata tot felul de prostii pe care nici un Sfant Parinte si nici o Scriptura nu le graiesc.

Din Scripturi am invatat ca:

"De va veni si inger din cer si va va invata ALTCEVA decat v-am predanisit noi, anatema sa fie!" (Sfantul Apostol Pavel)

De nu stau in ascultare, sunt schismatici!
Daca umbla dupa prozeliti, schismatici fiind, sunt sectari!
Daca se abat de la invatatura crestina primita de la apostoli si de la parinti, sunt eretici!

Eretic este si cel ce are partasie cu asemenea oameni!

Caci "prooroci mincinosi se vor scula"!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43