![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Iarta-ma, stefane... Dar tie ti se pare normal tipul asta? Eu sunt un pic cam nou, ca membru si... mi se pare putin bizar...
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
|||
|
|||
![]()
Geocentristii au obsesia (a)normalitatii altor oameni. Colegul Vsosvivivi...etc. e foarte, excentric, uneori amuzant, alteori bolovanos, dar nu esti dumneata in nici un drept sa judeci mintile altora. Ai stofa totalitara, si tocmai de aceea spun urmatoarele: as fi incantat sa aflu cum te-ai descurca intr-un lagar pentru extremisti si teroristi, gen Guantanamo. Pariez ca intr-o saptamana ti-ai vedea Facatorul.
Sincer, o spun: pacat ca nu au disparut toti legionarii in lagarele comuniste! Si la fel si burghezii. Deasemenea, sper ca apologetii teoriilor conspirationiste, obsesiilor antisemite si mistice sa aiba aceeasi soarta. Comunistii au fost prea blanzi, prea ineficienti. Mare prostie sa condamni doar la puscarie grea. Pentru ce faceau aiuritii aceia misticarzi, precum si exploatatorii omului de catre om, pedeapsa trebuia sa fie unanim una singura: cea capitala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
'Nu răsplătiți răul cu rău întărâtându-vă și pizmuindu-vă între voi căci și ateii se iubesc între ei, voi iubiți pe vrăjmașul vostru, pe Iisus Hristos, căci defapt Iisus este singurul vostru vrăjmaș Adevărat, restul se prefac ca să capete slavă de la oameni, sau nu patimile voastre le iubiți voi cel mai tare de la gLume?' citat aproximativ din sf. ap. Pavel. (un sfânt ce a suferit pedeapsa capitală, căci era cetățean roman, altfel ar fi fost răstignit ca sf. Petru) Last edited by vsovivivi; 13.11.2012 at 16:50:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Haide totusi sa te ajut. Te-ai declarat catolic. Apoi afirmi "comunistii au fost prea blazi .... pedeapsa trebuia sa fie capitala". Nu ai - ierata sa-mi fie osandirea - nici o treaba cu crestinismul. Asa ca te invit, respectuos, sa te abti. Si asa esti pe langa subiect. Mirosul de tamaie sperie pe draci, iar nu pe oameni.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovivivi face parte din grupul de la Pucioasa, Noul Ierusalim, eu asa am inteles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu locuiesc în Cluj-N acuma după ce m-am mutat aici dintr-un orășel din Bihor. Last edited by vsovivivi; 14.11.2012 at 13:38:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai înțeles că-s sectanți sau eretici când eu ți-am zis că-s sfinți și prooroci! Deci tu înțelegi mereu, de frică, doar ceea ce te-a păcălit un nene rău negru ca o neghină și ascuns sub haină de biserică și care a fost seperiat și el că va vi dat afară și de aia a 'crezut' el și a dat mai departe știrea: că cică el împreună cu înscăunatul mamoniac al gLumii e bun și Dumnezeu e rău și că cică nu L-a trimis pe Fiul Său din mila Maicii la oameni. Deci dacă tu nu vrei să pricepi ce scriu eu la modul sincer ci tu știi mai bine ce vrei să înțelegi căzând printre rânduri în patima ta eu nu te pot opri. Însă trebuie să te corectez mereu căci viclenia răutății nu te lasă în pace ca să stai liniștit, te pune să te ispitești. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai înțeles fie că-s sectanți sau eretici sau despărțiți sau fără ierarhie sau ce știu eu ce alte invenții când eu ți-am zis de ei că-s sfinți și prooroci!.. iar tu îmi bagi mereu neghinele și vicleniile și părerile tale ca și cum aș fi prieten eu cu ele. Deci tu înțelegi mereu, de frică, doar ceea ce te-a păcălit un nene rău negru ca o neghină și ascuns sub haină de biserică și care a fost seperiat și el că va vi dat afară și de aia a 'crezut' el și a dat mai departe știrea: că cică el împreună cu înscăunatul mamoniac al gLumii e bun și Dumnezeu e rău și că cică nu L-a trimis pe Fiul Său din mila Maicii la oameni. Deci dacă tu nu vrei să pricepi ce scriu eu la modul sincer ci tu știi mai bine ce vrei să înțelegi căzând printre rânduri în patima ta eu nu te pot opri. Însă trebuie să te corectez mereu căci viclenia răutății nu te lasă în pace ca să stai liniștit, te pune să te ispitești. Îmi cer iertare pentru repetarea mesajului, dar mi-a făcut figura netul, căci prima oară postase deși se blocase iar când am mai dat odată a postat din nou. (O fi întărit Dumnezeu în stilul Său cu Adevărat Adevărat zic vouă, deci Amin.) Last edited by vsovivivi; 15.11.2012 at 16:45:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din Scripturi am invatat ca: "De va veni si inger din cer si va va invata ALTCEVA decat v-am predanisit noi, anatema sa fie!" (Sfantul Apostol Pavel) De nu stau in ascultare, sunt schismatici! Daca umbla dupa prozeliti, schismatici fiind, sunt sectari! Daca se abat de la invatatura crestina primita de la apostoli si de la parinti, sunt eretici! Eretic este si cel ce are partasie cu asemenea oameni! Caci "prooroci mincinosi se vor scula"!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|