![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta cu Parintele Arsenie si reincarnarea este umflata rau de tot.
Eu am mai citit carti de ale dansului si stiu clar cam care era directia lui si ce invata. Nu am citit nicaieri cum ca ar fi crezut in reincarnare. Mai bine ai citi personal ce scrie, pentru ca are multe carti. Eu iti zic ca a avut o viata sfanta si a invatat foarte curat despre ortodoxie si despre foarte multe probleme sensibile, intocmai cu invatatura Sfintilor Parinti. Iar despre cununa nevinovatiei, citeste si tu ce scrie Sfantul Teofan. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu este drept? INTOTDEAUNA!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum discutia nu e despre Boca aici, n-are rost sa vorbim despre asta. Ps: Am citit o carte a lui , Cararea Imparatie parca se numeste :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Răspunsul la întrebarea asta îl poți găsi în parabola lucrătorilor tocmiți la vie, de la Matei cap. 20: Citat:
De altfel, n-ar trebui să ne mirăm de paradoxurile pe care le găsim în Biblie; prin ele suntem chemați la o înțelegere mai înaltă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de paradoxuri, cu adica n-ar trebui sa ne mire? Asta-i buna. Crede orice si nu gandi, nu-i asa? Dimpotriva, paradoxurile din Biblie trebuie sa ne puna pe ganduri, pentru ca Hristos spune cautati adevarul si el va face liberi. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu-i așa! Asta o spun doar tâmpii anticreștini. Începând cu Celsus.
|
|||
|
|||
![]()
Normal si evident!!! Pentru un credincios, vreau sa zic. Sincer, eu nu ii inteleg pe "indoitorii-de-Dumnezeu", mi se pare...nu gasesc cuvantul, pe bune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect ! Asta trebuie , sa-L cautam pe El , caci El este : Calea , Adevarul si Viata !
|
||||
|
||||
![]()
Daca ai sti cate greseli facem zilnic n.ai mai spune asta. Numarul greselilor noastre este infinit...Dar daca tu te consideri cu nr limitat de greseli... bravo tie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|