Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-pai eu am citit o carte impotriva vaccinurilor si nu pro-homeopatie
|
Si care va sa zica si daca autorul era satanist, cartea tot o luai de buna.
Important e sa cante melodia care vrei tu sa o auzi, ca e "trendy".
Citat:
-daca el crede in ideologia si filosofia oculta in care cred homeopatii atunci e foarte rau
-exista 2 categorii de homeopati:unii care cred si in ocultism,sau filosofia homeopata-ceea ce e foarte rau- si altii -cum este Dr Pavel Chirila care nu cred in ocultism si magie si alte chestii satanice ci cred in crestinism
Dr Pavel Chirila are si o revista "naturalia"
|
Diferenta nu exista decat in capul tau.
Revista nerevista, pe forumul "Provita" se plangea cineva ca era aproape sa moara de la un tratament 'homeopat' recomandat de dr. Pavel Chirila, la un pret deloc modic.
Si nu era singurul caz.
Citat:
-deci e clar ca Dr Pavel Chirila nu crede in porcariile oculte ale homeopatilor si totusi e impotriva vaccinurilor
|
Unde este clar? A spus vreodata: nu cred in bazele oculte ale homeopatiei?
Ca alte baze, de exemplu stiintifice, nu are.
Citat:
-acum se pune problema de ex a medicamentului homeopat care se obtine prin dilutie:adica la o picatura de substanta se pun 99 de picaturi de apa,apoi se amesteca se ia o picatura din amestec si se amesteca iar cu 99 de picaturi de apa,apoi se ia o picatura din al doilea amestec si se amesteca iar cu 99 de picaturi de apa,si solutia care rezulta daca se analizeaza chimic se constata ca e formata doar din apa,nu se identifica nici un alt element chimic,ceea ce e cel putin ciudat pt ca aceasta solutie are proprietati vindecatoare (cel putin asa zic homeopatii); deci ce se intampla ? greu de zis,dar tare ma tem sa nu fie ceva magic,deci satanic...
|
Intr-adevar, nu este decat apa chioara si in cel mai fericit caz, acel doctor homeopat este un sarlatan.
Apleci usor urechea la vorbele sarlatanilor?
Citat:
-eu repet sunt impotriva vaccinurilor mai ales pt ca exista mafia vaccinalista ,sprijinita chiar de masoni care a reusit sa convinga oamenii prin massmedia ca trebuie neaparat sa-si faca vaccin,deci se mint oamenii si nu li se spune adevarul despre efectele secundare grave ale vaccinurilor.
|
Efectele secundare sunt pe prospect.
La fel, daca ai sa cauti putin ai sa vezi si "efectele secundare" ale bolilor care se incearca a fi prevenite astfel.
Vezi tu care ti se par mai convenabile.