Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2012, 12:14:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Iti rescriu acelasi mesaj cu bolduirile de rigoare, in speranta ca vei intelege ca intre ceea ce expun eu si ecumenism nu exista nici o legatura, ecumenismul fiind o alta "imparatie" a veacului acestuia, (ca si Vaticanul si Constantinopolul).

Sau sa fie faptul ca mi-ai trunchiat mesajul si ai scos pasaje din context, ca sa demonstrezi ceva ce nu exista? Urat! Foarte urat!
Despre ochiul rau care vede cele rele, ai auzit?
Daca observi nu am dat nici cle mai mic pasaj din ce ai scris tu, nu aveam cum sa scot ceva din context. Eu am vazut ce conceptii ai, tu spui ca nu tin de ecumenism, pentru ca probabil nu ai multe informatii despre el sau ai inteles ceva gresit. Din cate inteleg tu spui ca ortodocsii, adevantistii, catolicii, etc. sunt toti la fel, toti sunt crestini. Astea tin de conceptiile ecumeniste, a mai fost o persoana pe forum care sustinea cam acelasi lucru (Adriana).
Daca nu te superi, o sa iti dau un sfant, daca ai duhovnic vorbeste cu el. Am observat ca ii judeci aspru pe ceilalti (nu in acest mesaj, in aproape toate), de obicei asta se intampla cand cineva crede ca a ajuns aproape de sfintenie. Parerea mea e ca e bien sa vorbesti cu duhovnicul, daca vrei sa o iei in consideratie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15