Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2012, 19:59:03
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Uite aici și părerea unui monah care i-a fost ucenic...și care trăiește, poate mergi să le te lămurească înainte de a mai pune etichete. Acum pr Valerian este stareț la Măn Pătrunsa. Mai nou cei care habar nu au ce e ală isihasm, vin să spună unui mare isihast, că a fost un rătăcit. Nici nu mă mir, că totul s-a întors cu susul în jos, adevărul a deenit mincună și minciuna a devenit adevăr.

http://www.youtube.com/watch?v=F4gxyXh-nas

http://www.youtube.com/watch?v=roLrV...feature=relmfu

ps: - în primul film la sfârșit se vorbește de yoghini...
- să asculți filmulețul 2 de la min 3...ia vezi ce zice despre cei care judecă un ieromonah...și ia vezi cine nu era de acord cu acest lucru.
-se pare ca am fost cam repezit cu acuzatiile...
-am ascultat si zice Parintele Ghelasie ca e impotriva ecumenismului,nirvanei,ocultismului,am citit un pasaj dintr-o carte unde se vede ca e impotriva reincarnarii..
-Parintele Valerian zice ca de fapt a citit multe scrieri yoghine ca sa-i intoarca pe yoghinii rataciti la ortodoxie
-poate nu a fost inteles Parintele Ghelasie datorita limbajului sau..din carti
-ma mir ca totusi Parintele Arsenie Papacioc si se pare Parintele Staniloae nu erau de acord cu el
-ar fi trebuit sa se intalneasca cu Parintele ,sa-i citeasca cartile si sa discute sa vada in detaliu cum gandeste si daca e in ratacire,inselare...pacat se lasa loc confuziilor,credinciosii nu mai stiu ce sa creada...
-citat din cartea cuviosul ghelasie isihastul "

"Odată veniseră la mănăstire(Frasinei) niște practicanți de yoga care au început să facă tot felul exerciții prin cameră, să stea în cap, să încerce să simtă și să preia în scopul manipulării tot felul de energii, etc. Când a aflat, Părintele le‐a zis blând, dar ferm: „Măi, tăticule, nu se poate așa, nu vedeți că vă joacă dracii?”

-si totusi chiar sa fie falsa inregistrarea aceea audio in care arata ca yoga are valoare? oare nu l-au inteles Parintele Arsenie Papacioc si Parintele Staniloae ? sunt multe intrebari inca...
-eu am citit filocalii ,paterice,psb-uri,Parintele Staniloae,alte scrieri alte sfintilor,Parintele Cleopa...nici unul nu foloseste un astfel de limbaj si oamenii inteleg destul de clar aceste scrieri; pe cand cartile Parintelui Ghelasie sunt foarte greoaie,foarte greu de inteles ,lasa loc interpretarii...de ce oare nu le-a scris intr-un limbaj mai accesebil,pe intelesul tuturor ?

Last edited by antiecumenism; 15.11.2012 at 21:47:45.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38