![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sau salata de hrean. Aici pui puțină sfeclă. Te satură și nu te vei mai gândi la mâncare.
|
|||
|
|||
|
De hrean? Nu e iute? Nu am auzit de asa ceva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumim, Dragos! Voi incerca reteta ta, ca tare as vrea sa nu ma mai gandesc la mancare, dar nu reusesc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa ceea ce ma tem ca voi constata pe propria piele e ca postul nu e un concurs de "master-chef". Ma tem ca ceea ce fac eu si probabil si altii e tot o forma de desfrau : gatitul compulsiv. Asa cum e si mancatul compulsiv. Bine, pe de alta parte, gatitul e o forma de manifestare a creativitatii. Insa la mine a ajuns un prilej de maxima bucurie cand raman singura acasa si pot sa-mi pun in practica fanteziile culinare. Din pacate insa rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare nici macar pt mine. Ba uneori sunt chiar dezastruoase, si chiar distructive cateodata, as putea spune. Doamne, ce bine ar fi sa am alt hobby sau chiar obsesia aceea pe care o au alte femei, aceea de a face curatenie compulsiv, de exemplu. Cred ca atunci ar fi multa lume multumita, desi si asa se pot intampla distrugeri. Ps : tin sa va reamintesc ca nu prea se poate face mai nimic de mancare (exceptand, poate supele instant) fara sa faci galagie, mizerie, mirosuri, caldura aburi etc. Poate doar "rabdari prajite". Pofta buna! |
|
|
|||
|
|||
|
Ma bucur, Radule, ca ti-a placut salata de morcovi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu i-am înțeles niciodată pe cei care spun că a mânca de post e scump. Din contră, e mai ieftin; cel puțin în cazul meu. |
|
|
|||
|
|||
|
Raoul .... cartofi fierti in coaja, simplu nu? cu o lingura de ulei si putina sare...iamy, mere coapte sau fierte sau compot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vreau si eu miez de floarea soarelui cu 7 lei/kg!
|
|||
|
|||
|
A fost o ofertă la Kaufland, aici în Câmpulung. Însă nici înainte de ofertă nu era prea scump: cam 8 lei/kg (la pachețele de 200 g). Numai că mi se pare că de când a început postul au cam dispărut de pe rafturi.
Last edited by N.Priceputu; 20.11.2012 at 08:59:41. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 02:44:18 |
| Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 13:38:53 |
| Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 21:35:19 |
| Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 01:51:14 |
|
|