Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2012, 01:33:15
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Si totusi, frate Zaharia! Parintele Steinhardt ne invata ca Dumnezeu asteapta sa dam din ce nu avem, nu din ce avem. Viata trebuie sa fie o continua depasire a ceea ce putem face.
De acord dar nu inteleg sensul .

Chiar Glykys a dat niste exemple , dar ginditi-va ca religia este o singura ora pe saptamina de la clasa I- XII.
Ce credeti ca se pot face in 30 de minute de curs , restul ascultare , etc.

Si eu am avut profesori remarcabili si am facut unul din celebrele licee de matematica-fizica , dar la matematica aveam 7 ore pe saptamina iar la fizica 6 , in anul IV. Erau zile in care faceam cite 2 ore legate intre ele de matematica sau de fizica .
In scimb aveam cite 2 ore de geografie, istorie, biologie , etc in care se preda cit se putea dar ni se cerea fie tot ce era in carte fie ce preda profesorul , care deobicei era in plus .

In schimb , ca profil psihopedagogic , am avut toata gama de profesori , insa toti mari meseriasi pe disciplina lor sau chiar doctori in stiinte (matematica , chimie, romana, geografie): tipul parental, apropiat de elevi, cald dar exigent in acelasi timp, tipul colegial (disciplinele cu o singura ora de predare pe saptamina : desen tehnic, rezistenta materialelelor, actionari electrice si electromecanice), tipul de profesor de profesor (distant , rece, sobru) la materiile de profil . Toti oameni deosebiti si modele de urmat .

Last edited by zaharia_2009; 19.11.2012 at 01:45:29.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebare cont forum calatorul Generalitati 0 29.12.2012 00:19:24
o intrebare pentru profesorii de religie... sau cunoscatori gheorghie Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 17.02.2012 22:55:33
Rugaciiuni pentru cineva care vrea sa se sinucida Andreea_ Rugaciuni 18 31.07.2010 21:44:24