![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fetele dintr-o asociație de blonde au hotărât să demonstreze întregii lumi faptul că bancurile pe seama lor sunt neîntemeiate. Cu acest scop, au chemat un juriu să le evalueze cultura generală.
Membrii juriului o cheamă pe una dintre blonde și o întreabă: Cât fac 2+2? Blonda, după o lungă pauză: Păi... 10! Din sală se aude: Mai dați-i o șansă! Blonda încearcă din nou: 6! Blondele din sală: Mai dați-i o șansă! Juriul acceptă din nou să-i mai dea blondei o șansă. Blonda: 2+2=... 4! Blondele din sală: Mai dați-i o șansă! Atât pentru astăzi... că am spus cam prea multe multe și mă tem să nu-l supăr pe admin. Să aveți o noapte liniștită! :)
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|